Daca vrei sa intelegi ce inseamna sa fii angajata unui studio de videochat, cum se desfasoara activitatea la studio si care sunt beneficiile pe care le poti obtine devenind model de videochat, te invitam sa faci o vizita in studioul nostru din Unirii.

Daca intentionezi sa vii la un interviu la noi la studio, dar inca nu esti decisa daca ar trebui sa faci acest pas sau nu, iti descriem mai jos cum arata o zi la noi la studio, ce fac fetele de cand intra pe usa Art Studio si cum ai putea sa-ti asiguri succesul la acest tip de job.

Cum intri pe usa vilei noastre amplasata ultra-central, vei fi intampinata de trainerul nostru experimentat, care te va prelua de la poarta, iti va arata sediul, camerele tematice,  locul unde te vei schimba, vei manca, vei socializa cu colegii etc. Tot trainerul te va ajuta sa te familiarizezi cu toate aspectele ce tin de activitatea ta la studio : drepturile si obligatiile tale contractuale, zilele cand se fac platile, specificul activitatii, mici trucuri pe care e bine sa le stii de la inceput pentru a te acomoda si a pentru a face performanta intr-un timp scurt.

Trainerul nostru iti va explica de asemenea si cat de importanta este pentru noi confidentialitatea. Practic, noi nu permitem membrilor din Romania sa vada modelele de la noi din tara. In plus, noi nu-ti folosim numele real, ci un pseudonim pe care il alegem impreuna. Evident, e nevoie si de discretia ta pentru ca totul sa ramana confidential.

Vei fi fascinata cu siguranta de aspectul luxos al sediului nostru, dar si amabilitatea si profesionalismul echipei pe care o vei gasi la Art Studio. Ne straduim sa-ti oferim tot ce ai nevoie pentru a ajunge un model de top.

In ceea ce priveste programul, la Art Studio poti sa-ti stabilesti singura orele de lucru, pentru a putea sa te ocupi si de problemele personale. Pentru a-ti fideliza membrii, noi te sfatuim insa sa lucrezi constant pe aceeasi tura.

La Art Studio predomina o atmosfera prietenoasa, de colegialitate. Vei avea placerea sa descoperi la noi un mediu profesionist, dar si foarte cald si prietenos in acelasi timp. Vei gasi aici ceea ce probabil cauti de mult timp : liniste, armonie, echilibru, fericire si progres personal si profesional.

In cadrul trainingului, dar mai ales atunci cand incepi sa lucrezi efectiv in fata camerei, vei avea ocazia sa cunosti oameni noi si sa traiesti experiente variate, care te vor ajuta sa evoluezi.

Iti vom spune inca de la interviu ca nu conteaza atat de mult aspectul fizic, insa personalitatea si farmecul personal fac toti banii. Te vei convinge singura de asta, insa, cand vei incepe sa lucrezi. Daca te-am convins sa ne calci pragul, te invitam la sediul nostru din Unirii.


Iti doresti un viitor nou si ambitios?