La final de an, in general ne facem bilantul si ne stabilim noi teluri pentru anul viitor. Ne gandim la reusite si la esecuri, la sperante si dezamagiri. Evident, avem cu totii in viata si bune si rele, dar oamenii de succes sunt cei care trec cu bine peste greutati si se concentreaza pe partile pozitive.

Compune-ti lista de dorinte

Asa te incurajam si noi sa procedezi de acum incolo : sa lasi la o parte partile negative si sa te concentrezi pe ce este important si frumos. Sa-ti stabilesti de acum wishlist-ul si sa te tii de promisiuni fata de tine. Daca ai nemultumiri in viata, fa o schimbare. Daca ti-ai promis deja ca la anul vei schimba ceva, incepe cu pasi mici dar siguri. Schimba-ti locul de munca, anturajul, prietenul sau casa. Nu te lasa descurajata de dificultatile care apar oricum la tot pasul. Important este ca noi sa fim puternice si hotarate.

Fa schimbarile necesare in viata ta

Daca te tenteaza angajarea la un studio de videochat, nu mai sta pe ganduri, indiferent ce ti-a spus la un moment dat vecina, prietena, rudele sau alte persoane din anturajul tau. Tu stii cel mai bine pe ce drum alegi sa mergi, deci asuma-ti deciziile si nu-i lasa pe altii sa aleaga in locul tau. In definitiv, ei nu traiesc pentru tine, nu platesc ei pentru greselile tale si nu culeg ei roadele reusitelor tale. Nimeni nu poate face asta in afara de tine, deci, fii artizanul propriului destin.

Nu te abate de la drumul spre succes

Chiar daca inceputurile sunt de cele mai multe ori dificile, acesta nu este un motiv sa renunti. Consecventa este cea mai importanta conditie a reusitei. In general, atat in studioul de videochat cat si in viata, cei care cunosc succesul sunt cei care nu se plang si se tin de treaba. Evident, sa faci o lista cu dorinte nu este de ajuns. Alaturi de dorinte, poti trece si pasii necesari schimbarilor pe care vrei sa le faci. Impartind fiecare scop in activitati simple, ti se va parea mai usor sa duci totul la bun sfarsit.

Sfaturi de sfarsit de an de la Art Studio

Echipa Art Studio te incurajeaza sa-ti urmezi visele si te asteapta in noul an cu noi provocari, premii si bonusuri substantiale. Si noi am fost candva la inceput de drum, iar acum, cu fiecare an incheiat, ne felicitam pentru alegerea facuta atunci cand am deschis studioul. Suntem o echipa tanara, hotarata, puternica, ne place ce facem si traim fiecare zi la maxim. Ceea ce va dorim si voua !