Atunci cand ai un job obisnuit, cu salariu fix, probabil ca nu te intrebi prea des ce sa faci cu banii tai. Poate ca te rogi ca banii din salariu sa-ti ajunga de la o luna la alta, faci socoteli cum sa te incadrezi intr-o suma fixa (destul de mica), eventual te mai imprumuti pe la prieteni.Atunci cand esti model de videochat, insa, si castigi sume destul de frumoase in fiecare luna, ajungi inevitabil sa te intrebi cum e mai bine sa-ti ti banii (acasa sau la banca), care sunt bancile cu oferte avantajoase, eventual in ce este bine sa investesti. Situatia ta se va schimba radical, de aceea va fi necesara o minima educatie financiara, pentru ca eforturile tale sa nu se piarda.

Pastreaza-ti banii la banca

Noi, la Art Studio ne sfatuim modelele sa aiba grija de banii lor, sa-i tina intr-un depozit la o banca ce ofera o dobanda buna, sa investeasca atunci cand este cazul. Multe fete prefera sa-si tina banii cash acasa. In aceasta situatie, sunt si avantaje si dezavantaje: daca vrei sa ai mereu cash la indemana, e bine sa-i ai pe toti acasa, insa, poate ca vei fi tentata sa-i cheltui pe toti in scurt timp. In plus, acasa banii nu sunt chiar in siguranta…si nici sa mergi cu mii de euro asupra ta in oras nu este chiar o idee buna.Noi ne sfatuim modelele sa-si deschida un cont in care sa depuna periodic sumele pe care le vor strange. Astfel, in timp, poti strange banii necesari pentru a-ti cumpara o masina noua sau chiar un apartament. La cont poti avea si un card, cu care iti poti plati atat micile mofturi cat si utilitatile.

Banii se fac usor, dar se pastreaza greu

Devenind model Art Studio, nu vei mai avea problema banilor : de facut ii poti face relativ simplu la noi, insa este foarte important si cum ii gestionezi.  Dar suntem siguri ca vei rezolva si aceasta problema. Primul pas este sa te prezinti la un interviu si sa ne spui de ce ne-am dori sa devii colega noastra. Sunt foarte multe fete care vor sa fie modele, dar nu toate sunt potrivite pentru acest job.Daca esti draguta, hotarata, simpatica si muncitoare, noi suntem aici pentru a te ajuta sa ai viata pe care o meriti. Suna-ne si te vom invita la o discutie.