Dupa ce ai reflectat indelung, ai studiat ofertele de pe piata si te-ai sfatuit cu prietenii, ai hotarat sa devii model Art Studio. Ai venit la interviu hotarata, ai dat tot ce ai tu mai bun si ai luat interviul de angajare. Acum a venit vremea sa te prezinti la studio si sa-ti incepi activitatea. Esti plina de emotii dar si increzatoare in fortele tale. Iata cateva sfaturi pentru a incepe cu dreptul activitatea la studioul de videochat :

Incearca sa fii relaxata

Daca esti foarte emotiva, bea un ceai si incearca sa te relaxezi discutand cu colegele inainte de a intra in camera de lucru. Daca vei fi crispata si anxioasa in timpul discutiilor, membrii nu vor fi incantati sa continue discutia cu tine si probabil vor alege un alt model, mai atragator si mai stapan pe situatie.

Incearca sa pari stapana pe tine

Nu e nevoie ca toata lumea sa-si dea seama ca esti la inceput. Incearca sa pari sigura pe tine si abordeaza totul cu calm si profesionalism. Gandeste-te la sfaturile pe care le-ai primit de la trainer inainte de a-ti incepe activitatea. Gandeste-te ca o femeie sigura pe ea este extrem de atragatoare.

Fii bine dispusa si optimista

Daca de felul tau esti o persoana optimista, nu iti va fi greu sa lucrezi la Art Studio. Daca insa esti putin mai emotiva si mai pesimista, vei avea nevoie de putina pregatire inainte de a intra online. Trainerul nostru va fi alaturi de tine si vei primi o multime de sfaturi de incurajari de la celelalte modele. Insa, in definitiv, depinde numai de tine sa-ti stapanesti emotiile si sa dai tot ce ai mai bun la job.

Incearca sa ajungi mai devreme la studio

Pentru a-i da timp trainerului sa te pregateasca pentru prima zi de munca, este bine sa ajungi la studio un pic mai devreme de ora stabilita. Astfel, nu va trebui sa faci totul pe fuga si vei avea si mai mult timp pentru a te obisnui psihic cu noua situatie. Nu lasa gandurile negative sa puna stapanire pe tine. Orice s-ar intampla, ai alaturi o echipa de profesionisti care te vor ajuta sa depasesti orice situatie.

Noi te asteptam la studio pentru un prim interviu. Ne-am bucura sa te cunoastem si speram ca vom putea lucra impreuna. Tu ce crezi ? Te-ai potrivi pentru un job in videochat ?