Pentru ca videochatul a luat un mare avant la noi in tara si nu numai, exista azi pe piata foarte multe studiouri, unele de succes, altele care testeaza piata si incearca sa se afirme.  Pentru tinerele care vor sa inceapa o cariera de model, alegerea studioului de videochat potrivit poate fi o adevarat provocare. Pentru ca vrem sa venim intampinarea ta, ti-am pregatit aici o lista de conditii pe care un studio profesionist trebuie sa le indeplineasca. Pentru ca Art Studio bifeaza toate aceste aspecte, suntem unul din studiourile recomandate de foarte multe modele.

Legalitate si transparenta

Un studio care se respecta si care vrea sa reziste pe piata este 100% legal si pune pret pe respectarea modelelor. Acestea lucreaza cu carte de munca, deci au posibilitatea de a face un credit pentru masina sau casa, sunt respectate si sprijinite de echipa. Pentru a nu-ti asuma riscuri inutile, inainte de interviu, e bine sa cauti online cat mai multe informatii despre studio. Nu in ultimul rand, site-ul web al studioului iti poate spune multe despre calitatea studioului : un studio serios intelege ca site-ul este foarte important pentru brand si deci are grija ca acesta sa arate impecabil. Daca nu se intampla astfel, e cazul sa-ti pui intrebari.

Sediu modern, locatie ultracentrala  

Studiourile profesionale beneficiaza de un sediu ultramodern, amenajat impecabil, cu dotari de top, de obicei amplasat ultracentral. Art Studio nu face exceptie : modelele noastre au la dispozitie un sediu impecabil cu incepari tematice amenajate superb, situat in zona Unirii. Te poti convinge de toate acestea facandu-ne o vizita la sediu.

Dotari moderne, aparatura performanta

Art Studio este recomandat de multe modele pentru ca ofera conditii de lucru de top. Am investit in cele mai performante laptop-uri, camere web profesionale si gadget-uri.

Training gratuit, haine, accesorii, excursii

Un studio profesionist le ofera modelelor training gratuit, make-up si hairstyling, haine, accesorii, imprumuturi pentru interventii estetice. Fetele care se remarca prin ambitie si putere de munca au posibilitatea de a-si cumpara rapid masina sau apartament in Bucuresti. Art Studio ofera permanent bonusuri si premii in bani sau excursii in locatii exotice. Iti oferim totul pentru ca tu sa fii fericita si multumita.

Inca nu esti sigura ca suntem alegerea potrivita ? Vino la un interviu ca sa te convingi !