Cauti un loc de munca relaxat si avantajos? Esti tanara, simpatica si nonconformista ? Iti doresti sa ai o cariera de succes fara a fi nevoie sa te deplasezi zi de zi la munca? Videochatul de acasa s-ar putea sa fie solutia ideala pentru tine. Este evident insa ca nici videochatul si nici lucrul de acasa nu sunt la indemana oricui, de aceea e nevoie sa indeplinesti cateva conditii pentru a ne convinge ca putem lucra impreuna.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci videochat de acasa

Din experienta noastra de pana acum (lucram de peste 10 ani in domeniu), cele mai multe modele de videochat lucreaza in conditii optime din studio. Veniturile unui model care lucreaza zi de zi la sediu (minim 40 de ore pe saptamana) sunt cel putin de doua ori mai mari decat cele ale modelelor care aleg sa lucreze de acasa. Dar, pentru ca stim ca pentru unele modele distanta este un impediment pentru a accepta un job in videochat, ne-am decis sa lansam programul « Videochat de acasa ».Pe langa seriozitate si profesionalism (conditii de baza pentru orice fel de colaborare cu studioul nostru de videochat), conditiile pe care trebuie sa le respecte modelele care se inscriu in acest program, sunt urmatoarele :
  • Sa fie majore
  • Sa lucreze dintr-o camera cu decor potrivit pentru videochat
  • Sa dispuna de lumini tip umbrela
  • Sa aiba acces la internet (conexiunea sa fie buna)
  • Sa detina o camera video logitech C920
  • Sa detina un calculator/laptop performant, cu procesor I5, de preferat chiar I7
  • Sa cunoasca limba engleza bine spre foarte bine

Ce ofera Art Studio

Indeplinesti toate conditiile de mai sus ? Noi te putem ajuta la randul nostru cu promovarea pe site-urile cu care colaboram, sfaturi pentru imbunatatirea imaginii pe webcam, sustinere pentru a-ti insusi cunostintele necesare in domeniu si, optional, o sesiune foto, make-up si video in studioul nostru.Comisionul pe care-l vei primi din videochatul de acasa este de 75% din totalul sumei incasate din activitatea de pe site-urile de profil, sau de 85% la peste 2000$ incasati.Daca te-am facut curioasa, asteptam sa ne dai un semn pentru a stabili un interviu. Speram ca in aceasta primavara vei vrea sa faci schimbari majore in viata ta sociala si profesionala, lucru care se va reflecta si in situatia ta financiara. Primavara aceasta se poarta Art Studio 😊