Probabil ai vazut si tu o gramada de anunturi de angajare ca model de videochat. In ultima vreme studiourile se intrec in promisiuni si fetele sunt din ce in ce mai interesate sa inceapa o cariera in domeniu.

Adevarul insa este ca pentru a face multi bani, trebuie sa o luam pas cu pas. Inceputul nu e usor, dar te vei convinge in timp ca merita efortul. Am adunat aici cateva sfaturi care speram ca te vor ajuta sa-ti cresti veniturile:

Cum functioneaza videochatul ?

Cand vei intra pe un site de profil, membrii te vor plati prin 2 modalitati: plata pe minut pentru prestarea unui show privat sau plata prin tips prin care poti aduna la sfarsitul zilei o suma frumoasa. Ideal este sa atragi membrii in privat si sa-i tii cat mai mult. Iar, daca se si intorc frecvent la tine, inseamna ca faci treaba buna.

Poti lucra pe mai multe site-uri deodata 

Evident, este benefic sa lucrezi pe mai multe site-uri de profil. Insa la inceput e mai bine sa lucrezi pe un singur site, pana inveti si intelegi toate detaliile. Apoi, poti incepe sa lucrezi pe mai multe site-uri in acelasi timp.

Cum atragi si fidelizezi mai multi membri

Obiectivul tau este sa aduci cat mai multi membri in camera de chat, apoi sa-i fidelizezi si sa-ti sincronizezi programul cu al lor. Pentru a reusi sa faci asta, trebuie sa zambesti continuu (gandeste-te ca optiunea Member preview le ofera membrilor posibilitatea de a te vedea atunci cand trec cu mouse-ul peste poza de profil), sa ai mereu o atitudine seducatoare, sa fii deschisa la conversatie, amuzanta, sexy. Trebuie de asemenea sa creezi o atmosfera relaxanta si placuta in camera de chat. Imbracamintea sexy nu face decat sa intregeasca acest tablou. Investeste in tinute atragatoare, fii naturala si sigura pe tine.

Ce calitati trebuie sa aiba un model

Asa cum am subliniat deja, calitatile de care trebuie sa dea dovada un bun model sunt : farmec personal, abilitati excelente de comunicare, aspect fizic placut, putere de munca si seriozitate.

Daca te-ai recunoscut in descrierea de mai sus, noi te asteptam la o scurta discutie la noi la sediu.