Din ce in ce mai multe tinere se gandesc serios sa inceapa o cariera in videochat. Multe dintre ele insa vad doar partea de suprafata a acestei meserii si nu se gandesc la toate aspectele pe care le implica viata de model de videochat.
Pentru a avea succes in videochat, la fel ca in orice alta meserie, este nevoie de implicare si profesionalism. De aceea am adunat aici cateva aspecte de care este bine sa fii constienta, mai ales daca vrei sa incepi sa faci videochat de acasa.

Seriozitatea este esențială

Dacă te aștepți să ai un program haotic, să petreci puțin timp online și să ai câștiguri substanțiale, ne pare rău să te dezamăgim, dar lucrurile nu stau așa. Adevărul este că pentru a avea succes, e necesar să respecți programul de opt ore de lucru pe zi, 5 zile pe săptămână. Dacă îți iei angajamentul de a lucra ca model Art Studio, trebuie să fii serioasă și muncitoare, să respecți orele de lucru, ca și cum ai fi în studio.

Calitate înainte de toate

La fel de important este să nu faci rabat de la calitate. Dacă vrei să faci videochat de acasa, trebuie să investești în aparatură de ultimă generație (webcam Logitech c920, calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (preferabil i7 cu 8Gb RAM), lumini tip umbrela de difuzie). În plus, trebuie să ai un decor atrăgător și luxos. Dacă nu ești sigură ce să alegi, noi îți putem acorda consultanță în acest sens.

Internet cu viteză mare

Evident, nu ai cum să faci performanță în videochat fără să ai acces la o rețea de calitate. Echipa noastră tehnică va testa calitatea internetului dacă te decizi să ni te alături.

Poți face videochat adult sau non-adult

Art Studio te încurajează să alegi varianta cea mai convenabilă pentru tine. Dacă vrei să începi cu videochatul non adult, suntem alături de tine cu sfaturi și idei. Nimeni nu te va obliga să te dezbraci sau să faci show-uri erotice. Tu știi cel mai bine ce potențial ai și care sunt cele mai puternice atuuri ale tale.

Cunoștințele de limba engleză sunt foarte importante

Trebuie să știi de la început că discuțiile au loc în mare parte în limba engleză, de aceea te încurajăm să te perfecționezi în acest sens pentru a face treabă bună în fața camerei. Te asigurăm însă că, o dată ce începi lucrul, purtând conversații lungi zi de zi, vei ajunge să fii un as atât în arta conversației cât și în ceea ce privește limba engleză.

Aspectul fizic contează, dar nu este hotărâtor

Evident că este important să fii o tânără atrăgătoare, însă nu este suficient să fii frumoasă pentru a avea o carieră de succes în videochat. E nevoie de farmec, răbdare, inteligență, tact. Vei afla însă foarte multe despre detaliile care contează o dată ce începi munca.

Câștigurile variază de la lună la lună

Comisionul oferit de Art Studio este de 75% din totalul banilor incasati din activitatea ta pe site-urile de profil cu care noi colaboram. La peste 2000$ incasati pe perioada comisionul tau va fi de 85%. Deci, te poti astepta la venituri fluctuante, in functie de implicarea ta.Noi te asteptam la un prim interviu pentru a decide daca putem colabora, fie de acasa, fie din studio. Da-ne un semn si te vom contacta.