Lumea de azi evolueaza cu viteza, iar domeniul videochatului este unul foarte dinamic, de aceea Art Studio se asigura in permanenta ca urmeaza trendurile atat in ce priveste activitatea de videochat propriu-zisa, cat si modalitatile de angajare.

Pentru ca nevoile de angajare sunt foarte mari in toate domeniile, dar mai ales in domeniul videochatului, am facut mai jos o lista a criteriilor, dar si a metodelor celor mai populare de angajare.

Utilizam tehnologia

Pentru a ne asigura ca facem cele mai bune alegeri, ne folosim de portalurile de angajari, utilizand filtre focusate atat pe caracteristici profesionale, cat si personale. Evident, ne intereseaza experienta in domeniu, insa, la fel de importante sunt si caracteristicile candidatelor. Orice meserie se poate invata, insa cu anumite tipuri de personalitati este dificil de colaborat. Experienta ca model nu reprezinta pentru noi o carte castigatoare. Suntem interesati si de tinere talente care asteapta sa fie descoperite.

Ne folosim de publicitate

Metodele moderne de recrutare includ tot mai des reclamele pe retelele sociale. Anunturile care targeteaza un anumit segment economisesc timp si creeaza oportunitati atat pentru studioul nostru de videochat, cat si pentru candidatele la joburi.

Tinem cont de recomandari

Evident, atunci cand facem angajari ne bazam si pe recomandarile angajatelor noastre. Oferim chiar si bonusuri fetelor care aduc alte fete sa se angajeze la studio. De fapt, putem spune ca aceasta metoda este una din cele mai productive in procesul de angajare, pentru ca implica putine costuri si este foarte rapida. De obicei, atunci cand o fata vine prin recomandare, stie deja unele detalii despre munca la studio si este deja convinsa ca vrea sa se angajeze. Din fericire, multe fete care colaboreaza cu noi isi aduc prietenele la interviu.

Punem accent pe profesionalism

Cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o aiba o candidata la jobul de videochat este profesionalismul. Chiar daca nu stii neaparat ce presupune munca de model, este important sa fii hotarata, serioasa si deschisa sa inveti lucruri noi si sa te bucuri de experiente inedite. Noi suntem aici sa te ajutam sa performezi. Insa totul pleaca de la tine, de la dorinta ta de a excela si de a te autodepasi.