Daca visezi sa fii ingrijitor de insula tropicala, degustator de ciocolata sau tester de vinuri, e mai putin probabil ca visul tau sa devina realitate. Nu de alta, dar probabil ca aceste joburi sunt dorite de mii de oameni din intreaga lume si sansele de a fi selectat sunt foarte mici, chiar daca-ti depui CV-ul. Insa, cu siguranta acolo undeva exista si locul de munca la care-l visezi.

Orice femeie isi doreste un loc de munca unde sa se simta utila, apreciata si multumita de salariu.  E adevarat ca in Romania la ora actuala astfel de locuri de munca se gasesc mai greu, pentru ca in general salariile sunt mici si pretentiile foarte mari. Insa, modelele Art Studio s-au decis sa-ti povesteasca felul in care au descoperit ele jobul de vis, acela de model de videochat.

Adevarul despre videochat

Iata ce spune Elena, model videochat cu experienta de 1 an : « Multa lume are o impresie gresita despre activitatea studiourilor de videochat. Insa, eu pot spune cu mana pe inima ca la Art Studio mi-am gasit adevarata familie. Vin cu placere in fiecare zi la studio, imi beau cafeaua, ma machiez, imi fac parul si intru in camera de lucru, de unde ies mereu bine dispusa si multumita. Nu cred ca s-ar fi intamplat la fel daca alegeam un job obisnuit. Pana la urma trebuie sa faci ce ti se potriveste si sa alegi locul de munca unde te simti bine. Pentru mine, acesta este Art Studio. »

Conditiile de angajare

Irina, model cu experienta de 6 luni : « Sunt relativ noua in domeniu, dar va pot spune ca si daca nu ai experienta, poti ajunge in cateva luni sa inveti toate secretele meseriei si sa castigi foarte bine. Eu am inceput meseria de model din curiozitate si la incurajarea prietenelor mele, iar azi sunt foarte multumita de alegerea mea. Pentru a fi selectata ca model, trebuie sa fii draguta, simpatica, placuta, sa cunosti limba engleza la nivel conversational si sa stii sa-ti pui in valoare atuurile. »

Salariu videochat

Sandra, model Art Studio de 3 ani : «  In cazul meu, nu a fost greu sa-mi gasesc jobul de vis. La terminarea facultatii eram in cautarea unui loc de munca si am vazut anuntul publicat de Art Studio. M-am prezentat la interviu, ne-am placut si am inceput in scurt timp activitatea la studio. Mi-a placut de la inceput atmosfera si oamenii si am inceput sa castig din ce in ce mai bine. Salariul creste in masura in care te dedici meseriei si stai destul timp in camera de lucru. Eu am reusit sa-mi fidelizez multi membrii si, muncind serios, am reusit sa-mi cumpar masina si casa. Le sfatuiesc pe tinerele care sunt in cautarea unui dream job sa vina la studio. Vor vedea cum viata li se va schimba brusc in bine. »

Acestea sunt doar cateva povesti de succes din cadrul Art Studio. Esti in cautarea unui dream job ? Te sfatuim sa ni te alaturi.