Este bine cunoscut faptul ca, pentru a castiga sume importante din videochat trebuie sa atragi, sa mentii si sa fidelizezi membrii site-urilor de profil in sesiuni private. Dar care sunt tacticile potrivite pentru a reusi sa atragi membrii in privat si care este perioada de timp optima pentru o astfel de sesiune ?

Evident, durata privatului depinde de capacitatea de comunicare a modelului și de calitatea show-ului pe care il ofera. Dar, la fel de bine depinde si de nevoile membrilor si de disponibilitatea acestora. In medie, un privat dureaza intre 15-20 de minute.

Ce factori influenteaza durata show-ului privat ?

Evident, aspectul fizic si farmecul personal al modelului sunt foarte importante pentru a atrage membrii in privat. De aceea este nevoie de atentie la detalii, incepand de la make-up si outfit si pana la felul in care vorbesti si gesticulezi. Pe masura ce capata experienta in camera de lucru, fetele realizeaza ca atitudinea este cea care face diferenta si isi fac propriile strategii de atragere a membrilor.

Cum poti sa cresti durata unui privat ?

Unii membrii apreciaza foarte mult dialogul cu modelele. Altii sunt impresionati de show-urile senzuale, de contactul vizual neintrerupt sau de atitudinea dezinvolta a modelelor. Unii vor sa te vada ca zambesti continuu, altii vor sa te priveasca si cand dormi. Pentru a putea sa faci performanta in fata web cam-ului, trebuie sa intelegi exact la ce rezoneaza mai bine cel din fata ta si sa te pliezi pe nevoile acestuia.

La Art Studio ne-am facut un scop din a ajuta fiecare model sa dea ce are mai bun in fata camerei, astfel incat sa ajunga acolo unde-si doreste in cel mai scurt timp : la o bunastare personala si profesionala pe care putine tinere reusesc sa o atinga.

Daca si tu vrei sa inveti sa castigi sume frumoase intr-un timp relativ scurt, da-ne un semn si vino la un interviu. Te vom invata tot ce trebuie sa stii pentru a atrage clienti in privat si modul de abordare necesar pentru a prelungi durata privatului.


Castigi lunar intre 1000-5000 dolari!