Iti doresti un job creativ care sa-ti ofere un grad ridicat de libertate sau mai degraba te vezi avand un job stabil într-o corporație? Ce iti dorești în primul rând de la viata: siguranță sau risc ?  Putina nebunie sau certitudine absoluta ? Esti sigura ca ceea ce iti doresti este ceea ce ti se potriveste cu adevarat?

Am pus aceasta intrebare pentru ca am vazut de prea multe ori persoane care se duceau la job doar pentru ca aveau nevoie de bani pentru a-si plati facturile, fara a avea nicio alta satisfactie personala sau profesionala. Viata este scurta si este pacat sa o irosim facand o activitate care nu ne aduce nicio placere, care nu ne implineste emotional, personal si profesional.

Cunoasterea de sine duce la cele mai bune decizii

Pentru a alege corect traiectoria profesionala, mai intai trebuie sa te cunosti pe tine insati. Si pentru asta trebuie sa-ti pui cateva intrebari: Ce domeniu te atrage cu adevarat? Ce activitate nu ai accepta niciodata sa faci?  Ce job ti-ar folosi cel mai bine calitatile si resursele intelectuale astfel incat sa ajungi acolo unde vrei?

Esti o persoana mai degraba conformista, iti place confortul si stabilitatea si mai putin provocarile, schimbarile si aventura? Atunci probabil ca iti doresti un job de functionar intr-o institutie de stat, o cariera de specialist intr-o  mare corporatie sau un post de conducere la o firma mare.

Daca in schimb esti o persoana aventuroasa, dinamica, deschisa la nou, iubitoare de senzatii tari, probabil ca nu vei fi fericita lucrand la o firma de contabilitate. Indreapta-te mai degraba catre un job creativ in domeniul comunicarii, sau accepta provocarea de a deveni model.

Ce iti ofera un job in videochat

In primul rand, un job de model iti da mai multa libertate decat alte locuri de munca, mai ales prin prisma faptului ca la Art Studio ai program flexibil. In al doilea rand, aici ti se ofera recunoasterea talentului si a muncii tale inca de la inceput. Oferim bonusuri substantiale pentru performantele modelelor noastre, astfel incat ele sa vina zi de zi bine dispuse la studio.

Un model de videochat bun este creativ, inteligent si deschis la nou, ceea ce ii deschide nenumarate porti in viata. Cu banii stransi in studioul de videochat, iti poti incepe o afacere numai a ta, poti sa calatoresti  si poti sa-ti vezi toate visele devenind realitate.

Daca stii deja ce job ti se potriveste sau daca esti inca intr-o perioada de incercari, noi te asteptam sa discutam mai multe despre meseria de model. Un prim interviu ne va ajuta sa ne dam seama daca locul tau este la Art Studio. Aplica acum!