Daca iti place sa fii sociabila, daca ai o personalitate placuta si nu te sfiesti sa te pui in valoare, poti fi chiar tu urmatorul model de la Art Studio care isi indeplineste visul.

Fie ca este vorba de propria ta casa, plata facultatii, cumpararea unei masini, ajutor pentru cei dragi, vacante exotice, operatii estetice sau gadget-uri, noi te aducem aproape de ceea ce iti doresti cu adevarat.

Vom fi intotdeuna alaturi de tine pe tot parcursul acestui drum, drumul catre visul tau. Pentru ca tu esti importanta pentru noi! Art Studio iti ofera sansa de a-ti indeplini toate visele, iar daca esti o persoana ambitioasa, te poti bucura de o cariera de succes in videochat.

Oferim angajatelor o serie de beneficii pentru care tot mai multe dintre potentialele modele ne aleg:

Studio Videochat aflat 100% in legalitate

Respectam in totalitate activitatea videochatului reglementata de legi. Alegandu-ne, vei avea un contract individual de munca ce respecta legislatia in vigoare, prin intermediul caruia ti se vor specifica drepturile si obligatiile.

Te tinem mereu la curent cu veniturile realizate si vei primi un act aditional cu sumele obtinute, alaturi de comision, impozitele si taxele achitate la stat. In plus, vei beneficia de asigurare medicala, concediu de odihna si traininguri periodice.

Locatii accesibile

Art Studio este localizat in zone ultracentrale si accesibile, unde retelele publice de transport iti permit sa ajungi cat mai repede la job.

Te asteptam intr-un studio elegant si ultramodern, pozitionat central in zona Unirii. Te asteptam intr-un mediu de munca intim, unde fiecare camera este conceputa diferit, cu elemente de decor de lux si mobilier nou, imbinand armonios culorile, texturile si accesoriile in incapere.

Echipa formata doar din femei

Suntem o companie ‘’feminista’’, cu personal format doar din femei, pentru cat tu sa te simti confortabil.

Echipa noastra, specializata in training-ul modelelor, te va sprijini in fiecare etapa a transformarii tale intr-o femeie puternica, independenta si carismatica.

Brand personal in online

Cu Art Studio, iti poti construe brand-ul tau personal in online. Noi te sprijinim sa devii un star in mediul online si sa castigi fani in intreaga lume, lucru care iti va aduce multe zerouri in cont si premii importante.

Trainerii nostri iti vor urmari cu atentie evolutia, oferindu-ti sfaturi pretioase pentru depasirea celor mai mari dificultati sau chiar a micilor impedimente.

Fara compromisuri

Devenind model de videochat la Art Studio, inlaturi orice bariera financiara care sta intre tine si visul tau. Cu noi, patrunzi intr-un domeniu cu un potential imens, iti faci planuri de viitori, inveti continuu si te dezvolti pe toate planurile.

Aici, iti redescoperi feminitatea, iti slefuiesti personalitatea si indraznesti la mai mult, fara compromisuri. Detii controlul asupra orelor la care lucrezi, cat si asupra persoanelor cu care alegi sa interactionezi in mediul virtual.

Promovare intensa si controlata

Colaborarea cu Art Studio aduce modelelor serioase, cu experienta si rezultate pe masura, o promovare intensa si controlata, pentru a le creste cat mai mult incasarile.

Program de lucru flexibil

Programul de lucru la Art Studio este unul flexibil. Iti dam posibilitatea de a alege zilele in care vei lucra si intervalul de lucru. Noi dezvoltam libertatea de alegere si pastram un echilibru in viata fiecarui model videochat.

Castigurile sunt si ele progresive, in functie de implicarea si dorinta ta de a te afirma in mediul online ca model videochat. Poti lucra 6 ore sau 8 ore pe zi, acumuland 30 – 40 ore pe saptamana.

Castiguri uimitoare

Spre deosebire de un job obisnuit, cu munca ta intr-un domeniu ca videochat, poti avea parte de castiguri uimitoare in doar cateva luni.

La Art Studio vei avea parte de comisioane progresive, in functie de performantele tale. Fiecare model de videochat care alege sa colaboreze cu noi poata sa ajunga rapid la castiguri de 1.000-3.000$ in fiecare luna.

Fara nuditate

Daca nu vrei sa te dezbraci in fata camerei web, nu e nicio problema! La Art Studio, ai posibilitatea de a opta pentru categoria videochat non adult, unde nu exista optiunea de a renunta la haine sau de discutii cu tente erotice, ci mai degraba conversatii de natura sociala, psihologica, cultura generala sau alte teme uzuale.

Stabilitate si siguranta

Seriozitatea, profesionalismul si implicarea sunt valori dupa care ne-am ghidat in drumul nostru spre succes. Onestitatea, corectitudinea si flexibilitatea sunt valori prin care am ajuns un studio profesionist de videochat din Bucuresti cu traditie. Acest lucru dovedeste ca nu vom disparea din acest domeniu prea curand, asa cum se intampla in cazul altor studiouri de videochat.