Inca ai nelamuriri? Nu trebuie sa iti faci griji. De multe ori ni s-a intamplat sa fim pusi in situatia de a raspunde la diferite intrebari pertinente despre videochat.

Noi iti oferim raspunsuri concrete despre ce inseamna videochatul la Art Studio si de ce sa ne alegi pe noi. Te scapam de orice neclaritati ai avea in ceea ce priveste munca intr-un studio de videochat din Bucuresti, asa cum este Art Studio.

In continuare, iti vom dezvalui cateva dintre curiozitatile frecvente legate de acest job si care cu siguranta ca te-ar interesa:

Legalitatea jobului. Prostitutie mascata?

Este un fapt care ne-a preocupat permanent. Confuzia porneste de la faptul ca fiecare studio respecta mai mult sau mai putin legea. Despre legalitatea videochat-ului gasesti mai multe informatii in legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. In plus, videochatul nu trebuie confundat cu pornografia, pentru ca nu se pune problema de prostitutie mascata. Jobul modelelor noastre se face intr-un spatiu virtual, nu intra nimeni peste ele in camera si nimeni nu le atinge.

Despre sumele castigate cu adevarat in videochat

Trebuie sa stii ca atunci cand sa recurgi la un job in videochat, castigurile mari nu vin deodata. In primele 3 luni, veniturile sunt mai mici, insa ele sunt conditionate de felul in care alegi sa iti faci meseria, de naturaletea si relaxarea pe care le afisezi in fata camerei video, de cunostintele tale de limba engleza, precum si de felul in care tii cont de recomandarile trainerilor. Pe masura ce vei acumula experienta, vei castiga la fel de bine ca si colegele tale, ale caror venituri se situeaza intre 3.000$ – 15.000$.

Despre training-urile oferite. Sunt reale?

Training-urile oferite in cadrul studioului sunt reale si gratuite. Momentan, asiguram training-uri de make-up, hairstyling, body language (limbajul trupului) si comunicare, insa, daca situatia o cere, ne putem orienta si introduce si alte tipuri de training-uri.

Flexibilitatea programului de lucru

La Art Studio, programul este flexibil si este ales de catre model. Poti alege sa lucrezi 6h sau 8h pe zi, acumuland intre 30h si 40h pe saptamana. Insa, pentru castiguri net superioare, recomandam ca la sfarsitul fiecarei saptamani sa acumulezi minimum 40h online. In plus, programul flexibil iti permite sa urmezi cursurile facultatii si sa ai timp suficient sa te bucuri si sa cheltui banii castigati.

Aspectul fizic. Conteaza in videochat?

Nu trebuie sa ai 90-60-90 pentru a te angaja la Art Studio, ci doar varsta minima de 18 ani si un aspect fizic ingrijit. Aici, nu exista o limita de varsta sau de kilograme admisa. Consideram ca fiecare femeie trebuie sa se mandreasca cu atuurile ei. In plus, videochatul iti va aduce mai multa incredere in tine si te va incuraja sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

Conditiile de lucru

Fiecare model Art Studio beneficiaza de o camera individuala atunci cand intra in tura sa de lucru si nu este supravegheat in timpul sau petrecut online.

Bonusurile Art Studio

Bonusurile oferite de Art Studio sunt primite in functie de incasarile tale lunare si vechimea in cadrul studioului. De asemenea, vei primi un bonus de 300$ daca aduci o fata noua la studio, iar daca aduci mai mult de trei fete, noi iti oferim 500$ bonus pentru fiecare. Cat despre plata salariilor, ea se face bilunar, modelele avand posibilitatea de a alege modalitatea de plata: salariul in mana sau direct pe card.

Experienta in domeniu conteaza, dar nu este obligatorie

Fiecare model videochat va avea parte de o perioada de training in care i se vor prezenta toate informatiile necesare despre site-urile cu care va lucra, dar si trucuri care o vor ajuta mai departe in cariera. Experienta nu este necesara in domeniu, insa te poate ajuta sa excelezi intr-un timp mai scurt. Spre exemplu, cunostintele medii de limba engleza, necesare in acest domeniu, te ajuta sa intelegi si sa conversezi la nivel uzual. Trainerii nostri de sex feminin te vor ajuta cu absolut orice este nevoie in acest scop.

Colaborari doar cu modele de sex feminin

Pentru un plus de protectie si confort, Art Studio isi rezerva dreptul de a colabora doar cu modele de sex feminin. Astfel, nu te vei simti inhibata in prezenta modelelor de sex masculin, iar noi avem siguranta unei bune desfasurari a programului tau de lucru.

Romania este blocata pe siteurile cu care colaboram

Confidentialitatea este garantata la Art Studio. Nicio persoana din Romania nu te va putea vedea si nici nu va putea sa afle cu ce te ocupi atata timp cat tu nu iti doresti acest lucru. La cererea ta, putem bloca si alte tari.