Multe dintre studiourile de videochat din tara se intrec, adesea, in mega bonusuri atractive si mega comisioane oferite, pentru a atrage.Pana la urma, jobul de model de videochat ramane unul atipic, insa, cu care poti castiga sume importante de bani ce iti pot alimenta visele.Lucru posibil, de altfel – cu conditia sa alegi un studio serios, cu un staff profesionist si traineri cu experienta, care sa te sustina in formarea drumului tau catre succes.La noi, bonusurile chiar exista. Iti rasplatim fidelitatea si seriozitatea printr-un sistem de bonusuri avantajos, care te poate propulsa pe culmile succesului:

Bonus la angajare

Nu multe tinere au curajul sa treaca peste prejudecati si sa aleaga o cariera in videochat, iar acest lucru merita, cu siguranta, rasplatit. Cu Art Studio, ai bonus la angajare pentru prima ta luna de munca – 70% Comision!Poti investi bonusul obtinut in tine si in activitatea ta pe care o desfasori in cadrul studioului de videochat, te poti rasfata cu sedinte profesionale de make-up care sa iti creasca increderea in fortele proprii sau poti achizitiona tinute de lucru care sa iti aduca mai multe ore petrecute online, pentru castiguri mai importante decat cele actuale.

Bonusuri in functie de orele online si performanta

In orice domeniu, performanta este rasplatita. Pentru fetele care isi doresc sa progreseze si sa se dezvolte din punct de vedere profesional, avem un bonus de performanta ce poate fi privit ca si o motivatie pentru modelele mai vechi.Dupa perioada de acomodare din primele 3 luni, in care vei primi salariul garantat, vei beneficia de bonusuri si recompense pentru performanta si implicarea ta. Suntem de parere ca modelele noastre care isi doresc performanta merita mai mult. De aceea, venim in intampinarea lor cu un target progresiv al comisionului, in functie de incasari.

Bonus de loialitate

Ne plac colaborarile de durata si relatiile de prietenie cu modele care au aceleasi valori ca si noi – ambitie, respect, corectitudine. Oferim bonusurile de fidelitate in semn de rasplata pentru ca ne-ai ales si ai stat alaturi de noi in tot acest timp.Chiar incepand cu primele 6 luni de munca, vei primi un bonus cadou din partea noastra. Deoarece ne pasa de toate modelele noastre, cu fiecare aniversare petrecuta la noi, in Art Studio Bucuresti, mai primesti procente generoase .

Bonus de recomandare

Iti multumim si te rasplatim pentru implicarea ta in aducerea fiecarui membru valoros in echipa noastra de modele videochat. Mai mult decat atat, dupa primele persoane recomandate, bonusul va creste considerabil cu fiecare cunostinta sau prietena care trece interviul si devine colega ta.Il poti privi, totodata, ca un dublu avantaj: pe langa faptul ca suma castigata te ajuta sa iti rotunjesti veniturile si sa nu iti refuzi micile dorinte, vei avea langa tine persoane cu care iti face placere sa lucrezi si alaturi de care te simti confortabil.

Bonus Travel

Stim ca pe langa munca, conteaza si relaxarea. Art Studio rasplateste cele mai implicate si devotate modele, pe langa premii si bonusuri lunare, team building-uri si petreceri de sarbatori, cu vacante platite, in locatii deosebite.

Plata la timp!

Pentru Art Studio, seriozitatea este o calitate fundamentala. Alegand sa lucrezi cu noi, vei avea parte de stabilitate, satisfactie financiara si dezvoltare personala. Onoram intotdeauna contractul de munca, semnat inca din prima zi, plata la timp a salariilor fiind una dintre promisiunile de la care nu ne abatem niciodata.Vei incasa banii in contul tau bancar, indiferent de banca, la date exacte. Iti platim integral toate sumele pe care le-ai castigat la Art Studio, fiind extrem de seriosi in privinta angajamentelor financiare pe care ni le-am asumat fata de tine.Daca oferta noastra de angajare ti se pare tentanta, te invitam cu drag la sediul nostru, unde iti vom oferi si mai multe informatii despre modelitatile de plata si de colaborare cu Art Studio!