Care sunt avantajele si castigurile atunci cand faci videochat

Atunci cand vorbim despre salariu videochat, ne exprimam oarecum gresit. Intrucat iti alegi singura programul si tura pe care vei lucra, putem spune, mai degraba, ca esti propriul tau sef. Asadar, il putem numi comision – un termen care defineste mult mai bine modul in care esti platita ca model.

Una dintre principalele temeri ale modelelor incepatoare – si a ta, daca te afli in aceasta categorie – este legata de incasarile atinse in prima luna. Ei bine, orice castig depinde de sistemul tau de lucru, de training-ul de care ai parte, de implicarea ta in orele petrecute online si de imaginea pe care o afisezi in online.

Ca model, poti face bani din videochat daca alegi sa lucrezi la un studio de videochat care sa te sustina si sa iti ofere toate beneficiile cuvenite. Si daca tot vorbim de sustinere, ce-ai spune de o sustinere financiara zilnica la locul de munca?

Modelele noi, la inceput de drum, cu o situatie financiara dificila si care au nevoie de un impuls pentru „a se pune pe picioare” au posibilitatea de a opta pentru un studio cu plata la zi.

Plata zilnica sau bilunara

Primele luni pot fi dificile pentru orice persoana la inceput de drum, si cine sa stie asta mai bine decat studiourile de videochat? Daca problemele care se pot rezolva cu bani apar pe neasteptate, nu trebuie sa iti faci griji!

Intr-un studio unde esti angajata legal, poti opta pentru a fi platita zilnic – respectiv, inainte de perioada in care in mod bisnuit se fac transferurile catre conturile bancare ale modelelor – ori bilunar – la date exacte, stabilite de studio.

Salariu videochat la zi

Ca model, poti alege aceasta facilitate inca de la interviul de angajare. Prin alegerea platii la zi, modelul poate pleca la sfarsitul fiecarei ture cu banii facuti in ziua anterioara.

De ce pentru ziua anterioara? Pentru ca studioul respectiv sa nu isi asume riscuri inutile ce pot crea instabilitate pentru tine. Riscurile de care vorbim pot proveni din calcule gresite care, in final, pot duce la erori financiare.

Prin urmare, departamentul contabil al studioului calculeaza, zilnic, cu mare atentie, incasarile din timpul zilei anterioare, facand corect platile catre modelele de videochat.

Studio cu plata la zi

Un studio videochat cu plata la zi ofera oricarui model o activitate sigura si stabila. Plata la zi reprezinta, totodata, un impuls pentru tinerele ambitioase de a evolua pe plan financiar si personal alaturi de un studio profesionist.

Dupa primele saptamani, odata ce castigurile incep sa creasca simtitor, modelul poate alege plata la perioada,  o metoda ideala pentru a pune cativa bani deoparte, ce pot fi folositi ulterior in scopuri strict personale.

De altfel, plata la zi pentru videochat catre modele reprezinta o modalitate a studioului de a le stimula si de a-si demonstra seriozitatea. Se acorda asistenta permanenta in calcularea si verificarea castigurilor, iar banii sunt virati direct in contul bancar al modelului.

Succes in videochat

Videochatul se numara printre putinele locuri de munca unde o persoana poate obtine, inca din prima zi munca, cu zero experienta in domeniu, o suma frumoasa de bani. Practic, orice model constiincios poate castiga bani frumosi intr-un timp relativ scurt.

Obtinerea unui salariu videochat reprezinta motivul principal pentru prestarea unui job de model in online. Cat se castiga din videochat? Depinde doar de implicarea fiecareia.

De regula, venitul mediu lunar este peste 1000$, insa un model implicat poate castiga cu usurinta 5000$ in fiecare luna.

Din nou, vorbim despre modelele ambitioase, serioase si „inarmate” cu suficienta rabdare cat sa treaca de perioada de inceput, pana a ajunge la performantele mult dorite.

Indiferent de sistemul de plata ales, programul este flexibil, stabilit in functie de nevoile si disponibilitatea ta in studio. Insa odata ales programul de lucru, este esential sa il respecti cu strictete, pentru performante la locul de munca.

Un studio cu plata la zi este si Art Studio Bucuresti, alcatuit dintr-o echipa de tineri specialisti, care si-au unit fortele pentru a pune la dispozitia ta echipamente de ultima generatie, cei mai instruiti traineri si manageri devotati , astfel incat activitatea desfasurata sa fie una cat mai profitabila de ambele parti.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022