Ce echipamente sunt necesare atunci cand faci videocha

O camera videochat nu este suficienta pentru o sesiune reusita, sume importante de bani si o reputatie foarte buna in domeniu.

Avand in vedere faptul ca activitatea modelului se desfasoara exclusiv in mediul online, experienta utilizatorului trebuie sa fie cat mai placuta.

Acest lucru este generat, in special, de un echipament videochat performant, pentru a reda cat mai bine sunetul si imaginea.

Pe langa o camera web videochat, un studio profesionist mai are nevoie de lumini profesionale, calculatoare performante si nu numai.

Sunt mii de detalii de care un studio videochat cu adevarat bun trebuie sa tina cont, iar unul dintre cele mai importante se refera la dotarea tehnica si calitatea conectivitatii.

Calculatoare videochat

Calculatoarele folosite in sesiunile de videochat trebuie sa fie de calitate foarte buna, fara de care modelului ii va fi, practic, imposibil sa isi desfasoare aceasta activitate.

Un studio de videochat cu adevarat implicat are grija ca toate calculatoarele sa fie schimbate anual, pentru a beneficia de ultima generatie de procesoare, de o camera video performanta si becuri de calitate ridicata.

Atunci cand vorbim de calculatoare videochat, este esential ca procesoarele sa fie performante si 100% compatibile cu restul componentelor – in caz contrar, nenumaratele erori care se vor produce vor duce la pierderea calitatii streaming-ului si implicit, la mai putini bani facuti pe site-urile de videochat. 

Camera videochat

O camera web videochat,  sau camcorder, trebuie sa fie capabila sa capteze imagini la o rezolutie excelenta si totodata, sa aiba capacitate de streaming.

Camerele video din studiourile de videochat ofera o rezolutie Full HD cu o definitie inalta, fara zgomot de imagine si cu culori realiste, pastrand DOF (depth of field – profunzime de camp) chiar si in conditii de lumina scazuta specifica videochatului.

O camera web de calitate ajuta modelul de videochat sa aiba o imagine impecabila si sa atraga atentia cat mai multor clienti. Cu ajutorul profesionistilor dintr-un studio videochat, orice model isi poate construi o imagine de femeie fatala.

Lumini videochat

In videochat, becurile clasice sunt de domeniul trecutului. Luminile dintr-un studio videochat sunt o parte importanta din intregul echipament videochat.

Intr-un mediu profesionist, luminile sunt puse in unghiurile potrivite si calculate in functie de fiecare camera in parte, pentru ca membrii sa poata vedea modelul la o calitate foarte buna si incasarile sa creasca.

Un studio profesionist foloseste lumini LED de ultima generatie  compatibile cu frecventele camerelor video, capabile sa puna modelul intr-o postura buna online, ajutandu-l sa arate ca si cum s-ar afla intr-un studio foto.

Conexiune de internet dedicata

In ceea ce priveste calitatatea conectivitatii, in Romania stam foarte bine la acest capitol. Cu toate acestea, pentru o activitate continua de video streaming, este nevoie de o conexiune cu viteza de upload garantata. Vei avea nevoie de o conexiune la internet cat mai puternica, respectiv, de o conexiune de internet dedicata.

Intr-un studio videochat, beneficiezi de cea mai buna conexiune, fara intreruperi in timpul unei sesiuni online sau chiar bruiaj aparut pe fundal care sa duca la pierderea interlocutorului si, automat, a castigurilor generate in urma timpului petrecut cu acesta.

Aparate foto profesionale

Pentru a obtine poze demne de invidiat, o aparatura moderna este esentiala. Un studio de videochat detine propriul fotograf care face sedinte foto si video in mod constant modelelor, intr-un mod profesionist.

Decorurile sunt variate, luminile de studio sunt speciale, unghiurile, recuzita, accesoriile, vestimentatia si machiajul la fel. Performanta este cea care te ajuta sa obtii poze clare si luminoase, care vor scoate in relief calitatile tale fizice.

Pentru fiecare poza este studiata lumina si unghiul din care modelul poate fi pus cel mai bine in valoare, apoi se editeaza eventualele defecte, pentru crearea unui portofoliu de calitate.

Asadar, o camera videochat nu este suficienta pentru a face performanta. Un echipament videochat tehnic de ultima generatie, folosit de o echipa de profesionisti, face parte din reteta de succes a unui model. Studioul de videochat este mediul in care evoluezi, iar unul dintre locurile in care poti face performanta in jobul de model este Art Studio Bucuresti. Mergi la sigur alaturi de o echipa profesionista, care te va ajuta cu toate aceste detalii tehnice pentru a-ti desfasura activitatea in conditii optime!

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022