Raspunsul este da. Daca doresti sa avansezi in cariera, sa-ti schimbi complet stilul de viata si sa incepi sa castigi pe masura posibilitatilor tale, studioul de videochat din Unirii Art Studio este locul potrivit. Noi facem angajari in permanenta si incurajam tinerele sa inceapa o noua viata, ajutandu-le inclusiv sa-si gaseasca o casa in Bucuresti.

De ce sa traiesti modest si sa te complaci in mediocritate, cand ai putea sa te muti in capitala, sa ai o casa frumoasa si o masina ultimul tip ?

Si tu ai o sansa sa te alaturi echipei noastre

Daca esti tanara, draguta, plina de viata si buna vorbitoare a limbii engleze, poti face cariera la studioul nostru din Unirii. Nu trebuie sa te multumesti cu o viata simpla si lipsita de culoare intr-un orasel mic, unde nu ai perspective. Suntem convinsi ca poti mai mult si de aceea iti oferim sansa de a lucra intr-un studio amplasat ultracentral, unde vei gasi sprijin tehnic permanent, o echipa dornica sa te integreze si dotari excelente.

Cum sa faci cariera in videochat la Art Studio?

In primul rand, trebuie sa vii la interviu. Apoi, daca ai calitatile necesare, te vei alatura echipei si vei primi training gratuit si o prima sedinta foto profesionala. Daca descoperim in tine talent si dedicatie, te vom ajuta sa iti imbunatatesti aspectul fizic (daca ai nevoie), ne vom asigura ca primesti tratamentele cosmetice de care ai nevoie pentru a fi in cea mai buna forma si, in general, te vom ajuta sa-ti vezi visele devenind realitate in cel mai scurt timp. Evident, nu vei face avere intr-o luna, doua. Dar daca esti dedicata si muncitoare, poti face bani frumosi care sa-ti asigure un trai de lux in capitala.

Vrei sa incepin sa castigi 1500 de euro pe luna ?

Daca te-ai saturat de joburile prost platite unde ti se cer foarte multe abilitati si multa munca, poti sa incerci sa faci videochat la noi la studio. Poti ajunge la un salariul de 1500 $ dupa cateva luni de activitate si suntem siguri ca, pe masura ce te perfectionezi si furi din secretele meseriei, veniturile tale vor creste considerabil.

Daca te-am convins, te asteptam la studioul nostru din Uniri pentru a vedea daca ne potrivim si daca putem lucra impreuna. Ce zici ?


Iti doresti un viitor nou si ambitios?