Se vorbeste mult in ultima vreme despre avantul pe care l-au luat studiourile de videochat la noi in tara. Dezvoltarea acestui tip de afacere nu este deloc surprinzatoare, in contextul economic si social din Romania.

Avand in vedere ca pentru tineri este atat de dificil sa-si gaseasca un job care sa le permita sa isi cumpere o casa, o masina, sa-si intemeieze o familie, evident ca acestia vor cauta alternative la clasicul job de la 9 la 5 care abia le permite sa-si cumpere de mancare lunar. Din fericire aceste alternative exista si functioneaza foarte bine, atata timp cat exista determinare si seriozitate.

Daca esti in cautarea unui loc de munca placut, rentabil si relaxant, la Art Studio vei gasi o atmosfera care-ti va placea. Echipa noastra este formata din tineri ambitiosi si simpatici, care isi cunosc interesul si ajung acolo unde isi doresc. Oferim training imediat dupa angajare, sedinta foto-video profesionala si suport logistic pentru ca tu sa te simti bine in camera de lucru.

In ceea ce priveste castigurile materiale, angajarea la studioul nostru de videochat poate fi sansa de care aveai nevoie pentru a-ti schimba viata radical. Daca pana acum banii abia iti ajungeau de la o luna la alta, acum lucrurile se pot schimba : noi le oferim modelelor noastre un salariu lunar motivant plus bonusuri de performanta sau de loialitate.

Daca esti o persoana serioasa si muncitoare, respecti programul agreat de comun acord si intelegi ca videochatul este un job ca oricare altul, unde e nevoie de timp pentru a te perfectiona si a face performanta, noi suntem interesati sa te cunoastem pentru a-ti da mai multe detalii despre studioul nostru.

Nu-ti putem garanta ca din prima luna iti vei cumpara apartament, dar te asiguram ca, si daca incepi de la cateva sute de dolari pe luna, in maxim un an vei ajunge sa castigi pana la la cateva mii de dolari lunar.

Totul depinde doar de tine, de abilitatile tale, de puterea ta de munca si de hotararea de care dai dovada. Noi te asteptam aici, in studioul nostru din Unirii la primul interviu de angajare. Daca deja te-ai decis, da-ne un semn.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!