Este cunoscut faptul ca la noi in tara foarte multe femei puternice, frumoase si inteligente activeaza in domeniul videochatului. Pentru ca ne dorim sa fim transparenti si sinceri, am intrebat cateva modele de succes de la Art Studio ce isi doresc barbatii care acceseaza site-urile de profil si care ar fi cheia succesului in domeniu. Va prezentam in cele ce urmeaza raspunsurile acestora :

Sandra : « Barbatii cu care am interactionat isi doreau sa discute cu o femeie frumoasa, afectuoasa si deschisa, care sa-i faca sa uite de grijile cotidiene. Daca reusesti sa ajungi la sufletul lor si ii faci sa se deschida in fata ta, vor reveni la tine si te vei transforma intr-o adevarata confidenta… ».

Izabela : « Pot spune ca am discutat cu foarte multi mebrii de-a lungul a celor doi ani de cand lucrez in studio. Concluzia mea este ca avem de-a face cu barbati singuri, care muncesc foarte mult si care isi doresc ca la sfarsitul zilei de munca sa interactioneze cu o persoana de sex opus care sa-i relaxeze si sa-i binedispuna. Totul este sa fii inventiva, amuzanta, creativa si deschisa la minte. Restul vine de la sine. »

Alina : « Nu lucrez decat de 3 luni in studio, dar pot spune ca barbatii cu care am discutat pana acum aveau nevoie de un partener de discutie cu aspect fizic placut, care sa le ofere afectiune si intelegere. Multi dintre ei voiau doar sa fie ascultati si intelesi, lucruri de care nu aveau parte acasa. »

Ca un mic rezumat al celor spuse de fete, pentru a face cariera in domeniul videochatului, este nevoie de inteligenta, farmec, senzualitate si umor. Daca si tu crezi ca ai aceste calitati, te invitam la un interviu pentru a vedea daca putem lucra impreuna.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!