Tinerele de la noi din tara au dificultati reale in a-si gasi drumul in viata dupa terminarea studiilor. Sunt putine meserii interesante, care sa ofere satisfactii personale si materiale in acelasi timp. In plus, salariile de pe piata nu sunt tocmai un motiv bun sa ramai in Romania si sa incerci sa-ti faci o viata aici. Si totusi, exista si la noi in tara o mulțime de job-uri care iti pot aduce bani (destul de) multi, fara mari eforturi. Iti oferim cateva idei despre cum să te îmbogatesti si sa te distrezi in Romania.

Stewardesa

Jobul de insotitoare de zbor pare un “dream job” la prima vedere. Multe fete se viseaza calatorind de pe un continent pe altul, castigand foarte multi bani si facand shopping in magazinele de lux din marile capitale. Salariile mari, programul flexibil, hotelurile de 5 stele unde este cazat personalul navigant, precum si numeroasele beneficii de care se bucura stewardesele (discounturi substantiale la biletele de avion, cazare si transport gratuit daca lucrezi pentru o companie din Orient etc) sunt motive destul de bune pentru a te gandi la o astfel de cariera. Trebuie sa pui totusi in balanta si cateva dezavantaje : timpul indelungat petrecut departe de cei dragi, pericolele din timpul zborului, pensionarea timpurie.

Instructorare de fitness

Daca petreci mult timp la sala, ai un corp de invidiat si esti rezistenta la efort, poate ca ar trebui sa te gandesti la o cariera de instructoare de fitness. Acest job a devenit foarte cautat si bine remunerat la noi in tara in ultima vreme, de aceea acum poti face bani frumosi facand ceea ce iti place : sport. Pentru a fi o instructoare buna, trebuie sa intelegi ca acesta este un job full time, care presupune pregatire si seriozitate, la fel ca orice alt job. Trebuie sa inveti tehnicile corecte de executare a exercitiilor, dar si notiuni de medicina, trebuie sa fii un bun psiholog pentru a stii sa-ti motivezi clientii si sa inveti bine macar o limba straina, daca vrei sa lucrezi pe un vas de croaziera, de exemplu. In rest, ai nevoie doar de acreditare, multa munca si determinare.

Make-up artist

O alta meserie foarte cautata la noi in tara in ultima vreme este aceea de make-up artist. Pentru a face bani ca make-up artist in Romania, trebuie sa stii cum sa-ti atragi clientii, sa stii sa comunici cu ei si sa-I fidelizezi. Daca vrei sa fii mereu in top, poti urma cursuri de perfectionare si poti investi in ultimele produse profesionale aparute pe piata. In rest, ca in orice alt job, este nevoie de talent, hotarare si putere de munca.

Model de videochat

O meserie pe care ti-o recomandam cu caldura este aceea de model de videochat la Art Studio. Daca esti o persoana placuta, calda, simpatica si inventiva, poti face bani frumosi intr-un studio de videochat. Nu e nevoie sa ai experienta si nici nu te masuram daca ai 90-60-90. Important este sa arati bine, sa stapanesti tehnicile de seductie si sa-ti placa sa comunici cu diverse persoane online. Noi oferim training initial, sesiune foto-video profesionala, sprijin logistic permanent, salariu fix si numeroase bonusuri, in functie de performante. Ce zici ? Ne vedem la interviu ?

 


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!