La studiourile de videochat din Bucuresti exista multe modele care lucreaza part time, ajungand in studio numai dupa ce termina cursurile de la facultate sau dupa inchierea activitatii la primul job.

Evident, pentru ca videochatul este un job care presupune flexibilitate, poti opta sa faci videochat ca meserie de baza, sau doar in timpul liber. Tu decizi daca vrei ca lucrul la studio sa-ti asigure veniturile de baza sau sa fie doar o sursa suplimentara de venit.

Desi multe fete care lucreaza ca modele de videochat isi doresc doar sa-si suplimenteze veniturile pe perioada studentiei, sunt si multe femei care sunt mame sau femei de cariera, dar care isi doresc mai mult de la viata si atunci se dedica muncii din studio.

Indiferent daca ai mai lucrat in bransa sau nu, daca vrei sa incepi sa inveti sa fii independenta facand o meserie de viitor, videochatul este o varianta de luat in calcul.

Noi, cei de la Art Studio, te sfatuim sa actionezi in functie de dorintele si necesitatile tale, insa, daca vrei sa castigi sume importante si sa te remarci ca model de videochat de succes in bransa, trebuie sa stii ca este nevoie sa te dedici acestei activitati.

La noi, fetele lucreaza in ture pe care si le pot alege. Programul studioului nostru este flexibil si este ales de catre model. Poti lucra 6 sau 8h pe zi, acumuland intre 30h si 40h pe saptamana. Recomandam insa ca la sfarsitul fiecarei saptamani, modelul sa acumuleze minim 40h online pentru castiguri substantiale.

Fie ca iti doresti un job full time, fie ca vrei doar sa castigi niste bani pentru a-ti acoperi cheltuielile pe perioada studentiei, noi suntem aici pentru tine. Te asteptam la un interviu pentru a vedea daca putem lucra impreuna la studioul nostru amplasat ultra central.       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!