Conform ultimelor statistici, o suta de mii de persoane din Romania lucreaza in industria videochatului. Evident, acest domeniu atrage foarte multe tinere prin prisma castigurilor mari si rapide, la care este aproape imposibil sa ajungi avand un job obisnuit. Dar care sunt de fapt castigurile din videochat ? Si ce trebuie sa faci pentru a avea succes ca model? Iata cateva intrebari de care ne lovim aproape zilnic.

Ai nevoie de timp pentru a ajunge un model de succes

Ca in orice alta meserie, succesul se atinge in timp. Un model de videochat trebuie sa petreaca 8-9 ore pe zi online ca sa-si fidelizeze membrii si sa ajunga la venituri consistente. E nevoie de putina rabdare si dedicare, mai ales la inceput, pana deprinzi secretele meseriei si incepi sa deprinzi toate trucurile.

Castigurile in videochat sunt pe masura implicarii

Daca ai o cultura generala, esti o persoana curioasa, indrazneata si simpatica, iti va fi destul de usor sa legi o conversatie cu membrii site-urilor de profil. Daca in plus esti si serioasa si punctuala si intelegi ca e nevoie sa petreci destul timp online in fiecare zi, deja putem sa-si garantam un viitor stralucit alaturi de echipa noastra. Insa, asa cum am spus deja, in perioada de acomodare este posibil ca veniturile sa nu fie extraordinare.

Cu atitudinea corecta, poti ajunge un model de top

Vestea buna este ca totul e posibil si depinde doar de tine sa-ti indeplinesti in scurt timp toate visele. Avem in echipa modele care au inceput cu cateva sute de euro in prima luna si apoi, dupa 2-3 luni au ajuns sa castige pana la 25000 de euro lunar. Asadar, the sky is the limit.

Sfatul nostru este sa incepi cu inceputul : vii la un interviu, discutam, ne cunoastem si pornim incet-incet sa-ti cladim o cariera in videochat. Te asteptam !