Despre sumele castigate in videochat s-au scris si s-au spus multe. Am vazut atat in presa scrisa, cat si la anumite emisiuni TV, foste modele cu cariere fabuloase, care se rasfatau in cel mai mare lux, sau, din contra, foste modele care se plangeau ca realitatea din studiouri este departe de povestile frumoase prezentate in mass media.

Noi nu stim exact ce se intampla in toate studiourile din Bucuresti si din tara, insa, putem spune cum stau lucrurile din propria noastra experienta.

Nu te imbogatesti peste noapte

Daca ai crezut ca vei ajunge acasa cu un sac de bani dupa prima zi de munca, te inseli. Foarte multe modele fara experienta vin la studio cu idei preconcepute in ceea ce priveste castigurile. Este adevarat ca se fac bani frumosi din videochat, insa nu din prima zi, nu fara munca si fara efort. Mai intai trebuie sa ai rabdare, sa inveti de la traineri, sa te specializezi si abia in cateva luni vei incepe sa castigi cu adevarat bine.

Dupa cateva luni, poti ajunge la castiguri excelente

La Art Studio ai un venit minim garantat de 1500$, astfel ca, dupa primele luni, poti sa-ti cumperi chiar si o masina, poti sa-ti permiti o vacanta intr-o locatie exotica, poti sa-ti cumperi hainele si accesoriile la care visai. Castigul material este in general pe masura eforturilor si dedicarii, iar echipa Art Studio te va sfatui inclusiv cum sa-ti investesti banii castigati.

Modelele Art Studio stiu sa-si cheltuiasca banii

Sunt modele care aleg sa iasa in fiecare week-end in cluburi de lux si sunt modele care, in loc sa investeasca in tinute extravagante, aleg sa-si stranga banii si sa-si cumpere un apartament sau sa-si continue studiile. Depinde numai de tine cum alegi sa traiesti, dar aminteste-ti ca deciziile pe care le iei iti influenteaza viitorul.

Daca vrei sa povestim mai multe pe aceasta tema, te asteptam la noi la studio la un interviu.

Poti castiga peste 5000 de dolari pe luna!