Iata ca se apropie si perioada vacantelor, cand cu totii ne dorim doar sa ne relaxam dupa un an de eforturi sustinute si de sacrificii. Evident, ca model iti poti permite mai multe excursii pe an, insa cel mai adesea, vara este anotimpul preferat de modele pentru vacante.
In general, modelele Art Studio pot sa-si permita vacante scumpe, in locatii de vis. Multe dintre ele aleg sa plece in tara, pe litoral sau pe munte, in timp ce altele pleaca in insule indepartate sau in capitale europene. Oricare ar fi destinatia aleasa, noi ne bucuram pentru fetele noastre si ne mandrim cu faptul ca le-am ajutat si noi sa ajunga unde sunt azi. De multe ori, angajatele noastre ne trimit poze din cele mai exotice locatii pentru a ne multumi si pentru a impartasi cu noi momente deosebite din viata lor. Noi stim cat de mult au muncit pentru a avea succes si suntem mereu alaturi de ele, considerandu-le membrii ai marii familii Art Studio.

Ce trebuie sa faci pentru a ajunge si tu model

Viata de model nu este cea mai simpla : castigurile materiale si cele profesionale vin la pachet cu multa munca si multe responsabilitati. Insa, daca esti dispusa sa dai tot ce ai mai bun la studio, daca vrei sa investesti in tine si sa te autodepasesti, Art Studio este locul potrivit. La noi, tu vii cu frumusetea, talentul si hotararea ta, iar noi iti aratam pas cu pas drumul spre succes. Te invatam ce si cum sa discuti cu membrii, cum sa te aranjezi, cum sa te porti pentru a ajunge un model de succes.

Alege un job in videochat

Iti este teama ca nu ai experienta in domeniu ? Nu e nicio problema, noi ne ghidam dupa  principiul ca nimeni nu s-a nascut invatat. Pentru aceasta exista traineri. In plus, modelele care deja lucreaza cu noi iti vor impartasi din secretele lor pentru ca si tu sa te poti bucura intr-o zi de o viata linistita si lipsita de griji, cu vacante superbe si timp de calitate alaturi de cei dragi. Daca iti doresti si tu sa te alaturi familiei Art Studio, programeaza un interviu completand formularul de contact sau da-ne un semn la 0765 328 543 sau la 0768 870 210. Te asteptam !