Evident, nimeni nu s-a nascut invatat. Suntem oameni cu totii si suntem supusi greselii. La fel ca in orice alta meserie, si in videochat la inceput de drum poti intampina dificultati pana iti insusesti toate secretele meseriei, pana cand inveti cum sa te comporti cu cei din echipa si mai ales cu membrii site-urilor de profil.
Nu dispera, trebuie doar sa fii rabdatoare si pozitiva si totul se va rezolva in favoarea ta.  Iata cateva greseli pe care le fac modelele incepatoare si pe care tu ai putea sa le eviti :

Nu incerca sa pari altcineva

Una din calitatile cele mai apreciate la un model de videochat este autenticitatea. Nimeni nu-si doreste sa discute cu o femeie 100% perfecta, ci cu o femeie reala, fascinanta prin unicitatea ei. Asa ca, nu incerca sa joci teatru in fata camerei, nu fii falsa in speranta ca asa iti vei atrage mai multi admiratori. Vei vedea in scurt timp ca doar fiind tu insati vei ajunge sa ai succes. Fii increzatoare in atuurile tale, vorbeste sincer si fii curajoasa.

Nu fii emotiva

Barbatilor nu le plac fetele emotive. Daca au cautat pe cineva cu care sa discute online, e clar ca nu vor sa interactioneze cu o persoana retinuta, timida, care nu vrea sau nu poate sa comunice liber in fata unui webcam. Este normal sa ai emotii, mai ales la inceput, insa, gandeste-te ca tu online esti o anonima, nu te cunoaste nimeni si nu ai nimic de pierdut. Din contra, nu ai decat de castigat daca-ti stapanesti emotiile si dai tot ce ai mai bun.

Nu te grabi

Nu uita ca veniturile tale sunt direct proportionale cu perioada de timp petrecuta online. Astfel, grabind lucrurile din diverse motive (pentru ca ai emotii, pentru ca-ti este teama sau din orice alt moriv), nu vei face decat sa fii lipsita de productivitate. Greaba strica treaba. Adapteaza-te la nevoile interlocutorului, fii mereu dispusa sa-l intelegi si sa aprofundezi subiectele pe care le abordeaza, arata-te disponibila si curioasa sa intri in jocul lui.

Nu evita anumite subiecte

E adevarat ca ai putea avea nevoie de timp pentru a te obisnui cu jobul de model de videochat. Insa, e bine sa nu refuzi din start sa abordezi anumite subiecte. Fii deschisa la minte, pozitiva si libera in exprimare pentru a face membrii sa te adore.Daca vei veni la un interviu la noi la studio, iti putem oferi mai multe sfaturi utile despre meseria de model. Te asteptam !