Atat prin intermediul retelelor sociale, cat și pe email, primim de foarte multe ori intrebari despre conditiile de angajare la studioul de videochat. Iar una din întrebările care revin foarte des este: Care este varsta optimă a unui model de videochat? Pentru ca ne dorim sa fii bine informata inainte de a te angaja ca model de videochat, iti vom raspunde pe larg la această intrebare.

Evident, ca sa poti face videochat, trebuie sa fii majora, deci sa ai 18 ani impliniti. Nu acceptam nicio abatere de la aceasta regula. Insa, in afara de asta, nu exista o limita de varsta pentru a face aceasta meserie. Sunt modele de 30 de ani care se descurca la fel de bine ca un model de 20 de ani. Pentru noi, alte calitati sunt mai importante decat varsta.

Ce calitati sunt esentiale pentru un model videochat

Varsta nu este un element esential in videochat pentru ca membrii retelelor de profil sunt diferiti si deci au nevoi diferite. Daca unii dintre ei prefera sa interactioneze cu fete foarte tinere, altii doresc sa discute cu femei cu experienta. Evident, aspectul fizic este important si de aceea la Art Studio avem grija ca modelele sa fie mereu in cea mai buna forma, sa fie costumate si aranjate cat mai atragator.

Abilitatile de comunicare sunt de fapt cheia succesului in videochat. Indiferent de varsta, daca stii sa discuti pe orice tema, sa te faci placuta si sa “intri pe sub pielea interlocutorului”, vei avea numai de castigat. Fiecare interactiune cu un nou membru te va invata sa empatizezi cu cel cu care discuti, sa asculti, sa intelegi si sa te maturizezi. De aceea videochatul nu este doar o modalitate foarte buna de a castiga bani, ci si o lectie de viata.

Invata sa-ti folosesti la maxim calitatile

De obicei, abilitatile de comunicare se dobandesc in timp, dupa cel putin cateva luni de experienta in camera de lucru, de aceea e nevoie de rabdare si munca pentru a deveni un model de succes.

Daca nu esti foarte tanara si ai deja o oarecare experienta de viata, acest lucru poate constitui chiar un atuu in jobul de videochat, atata timp cat stii sa-ti folosesti calitatile la maxim. In plus, acest job iti poate reda increderea in tine si te poate face sa te simti din nou dorita si admirata.

Daca ai o personalitate deschisa, esti lipsita de inhibitii si iti place sa experimentezi, varsta nu mai este decat un detaliu minor. Vino la un interviu si vom vedea in ce masura este posibila o colaborare cu Art Studio. Iti promitem ca suntem mereu acolo daca ai nevoie de ajutor logistic sau de sustinere profesionala. Poti afla mai multe despre ce inseamna videochatul si de ce ai nevoie pentru a te remarca in domeniu, venind la un prim interviu. Aplica acum prin intermediul formularului sau suna la 0765 328 543 pentru orice informatie de care ai nevoie.