Videochatul implineste concomitent mai multe aspiratii personale, de la un venit stabil, pana la dezvoltarea personala si profesionala. Majoritatea modelelor, insa, aleg un job in videochat in principal pentru veniturile consistente pe care acesta le asigura. Veniturile in primele 3 luni de zile de la angajarea intr-un studio videochat, depasesc cu mult veniturile medii ce sunt in piata la ora actuala, atingand sume de 1000$. Dupa aceste 3 luni de lucru intr-un studio videochat, sumele se pot chiar tripla, in functie de implicarea pe care o au modelele.

Pe langa salariul lunar, modelele Art Studio au posibilitatea sa-si adauge la venituri nenumarate bonusuri. De exemplu, pentru orice recomandare in randul prietenelor, care se concretizeaza cu o angajare, vei fi recompensata cu 300$. Mai mult, bonusurile de performanta si premiile lunare pot ajunge la alti 3000$. De asemenea, pentru curajul de a inlatura toate preconceptiile legate de videochat, in prima luna de lucru modelele primesc au un comision de 70%, ca bonus de bun-venit.

Dincolo de venitul lunar in bani, modelele Art Studio beneficiaza de traininguri specializate care se ridica la sume importante de bani. Studioul nostru de videochat ofera training-uri de body language, hair styling si make-up care iti ofera un nivel de cunostinte avansat, care vor face diferenta in orice context te-ai afla.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga peste 1000$ din videochat? In primul rand, alegerea unui studio de videochat, in detrimentul lucrului de acasa, este un avantaj. In studio ai posibilitatea sa desfasori o activitate coordonata si sa primesti sfaturile managerului. In plus, beneficiezi de confidentialitate 100% si lucrezi doar cu site-uri din afara, la care utilizatorii din Romania nu au acces. Suma minima pe care o primeste orice model ce se angajeaza la studioul nostru de videochat este cuprinsa intre 1000 si 1500$ pentru un program de 5 ture pe saptamana a cate minim 8 ore pe zi.

Citeste mai multe despre beneficiile materiale aici.


Program flexibil | Training specializat | Confidentialitate