Fie ca vrei un nou inceput, fie ca vrei doar sa schimbi ceva pentru ca a intervenit monotonia sau iti doresti sa te muti in Bucuresti si ai nevoie de cazare. Noi ne dorim sa te sustinem de la inceput si sa iti dam un start cat mai confortabil ca tu sa poti da randament cand esti online si sa iti poti atinge intr-un timp cat mai scurt independenta financiara.

Apartamentul unde tu vei putea fi cazata este pe Bulevardul Decebal. Este o zona excelenta, fiind situata la o distanta mica de studio si de centrul orasului.

Suntem mandri sa ne prezentam drept unul dintre primele studiouri cu profil de videochat din Romania.

Profesionalismul, confidentialitatea si seriozitatea ne-a pastrat un loc in topul preferintelor modelelor, implinindu-le visele mult mai usor.

Cazare intr-o locatie ultracentrala

Convietuirea poate deveni dificila atunci cand alegi sa imparti spatiul personal si cu alti colegi ce activeaza in alte domenii de lucru. Conceptia eronata asociata videochat-ului te poate face sa te inchizi si sa nu dai randament maxim la locul de munca.

Noi iti oferim posibilitatea de a lucra intr-un studio videochat de lux, cu dotari ultramoderne, in cele mai bune conditii. Daca esti din provincie si iti doresti sa lucrezi la Art Studio Bucuresti, iti punem la dispozitie cazare la cele mai inalte standarde.

Suntem constienti ca fara un loc de cazare stabil este greu sa pornesti pe cont propriu si sa te concentrezi asupra municii zilnice.

De aceea, oferim posibilitate de cazare care iti va permite sa te focusezi asupra activitatii desfasurate in cadrul studioului de videochat, departe de factori de stres si alte impedimente care ar putea sa iti pericliteze locul de munca.

Iti oferim cazare de lux, gratuita, in apartament ultracentral, situat pe Bulevardul Decebal, la doar cativa pasi de studioul nostru. Economisesti astfel banii necesari mutarii intr-o locuinta proprie, folosindu-ti energia intr-un mod constructiv si benefic pentru toata lumea.

Cazare in apartamente de lux

Pentru a-ti arata ca ne pasa de tine, iti suntem alaturi inca de la inceputul colaborarii noastre.

Obisnuim sa punem pret pe calitatea serviciilor prestate de toate modelele noastre, rasplatindu-le cu spatii de cazare in apartamente de lux, intr-o zona exclusivista a orasului ce ofera siguranta atat de necesara la inceput de drum.

Studioul nostru de videochat se caracterizeaza prin seriozitate, stil si eleganta. De aceea, am ales ca si modelele ce fac parte din echipa noastra sa se bucure de cele mai bune conditii de munca, inclusiv in ceea ce priveste cazarea.

In domeniul nostru, luxul nu este un moft, ci o necesitate. La nevoie, iti punem la dispozitie cazare in apartamente de lux, care te va ajuta sa pornesti cu dreptul spre un nou inceput, la nivel inalt, inca din primele zile.

Locatia ultracentrala, usor accesibila din orice zona a Bucurestiului, iti ofera siguranta de care ai nevoie si totodata, mobilitate mai mare si acces usor, prin multitudinea de mijloace de transport puse la dispozitie.

Apartamentul situat chiar pe Bulevardul Decebal iti permite sa te bucuri de relaxare si sa petreci momente placute impreuna cu ale tale colege, intr-una din numeroasele cafenele din zona.

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca asigurarea unui loc de cazare te va ajuta sa iti imbunatatesti performantele si sa devii mai buna in fata camerei.

Un nou capitol in viata ta

Alegand sa fii model de videochat la noi, ai parte de profesionalism si seriozitate. Angajandu-te la noi, ai acces la toate beneficiile si avantajele posibile in acest domeniu. Cazarea de lux intr-o zona ultracentrala se numara printre acestea.

Incepe o viata buna, invata sa apreciezi conditiile de lux, facilitatile multiple si serviciile de inalta clasa. Lasa deoparte grija locuintei si bucura-te la maximum de o astfel de facilitate care te va indruma catre o viata plina de impliniri.

Avem pentru tine doua optiuni:

I. Cazarea gratuita + 50% din incasari

II. Cazarea gratuita + salariu

Daca doresti mai multe detalii ne gasesti pe chat sau intra pe pagina de contact pentru a trimite un mesaj.