A fi model la Art Studio Bucuresti inseamna sa alegi o meserie foarte bine platita, prin care poti obtine orice iti doresti.

Colaborarea cu Art Studio inseamna un stil nou de viata, o sansa la o noua viata intr-un timp scurt. Nu o spunem noi, ci modelele noastre care, acum, traiesc un stil de viata luxuriant.

Cariera de model videochat te aduce aproape de ceea ce iti doresti cu adevarat. Insa, pentru a excela in cadrul unui studio de videochat, nu trebuie sa iti lipseasca implicarea maxima si perseverenta.

Pentru a te bucura de o stabilitate financiara inca de la inceput, vom incepe prin a spune ca, pana cand vei reusi sa te acomodezi cu orasul, cu noua chirie si cu cheltuielile zilnice, dorim sa ne implicam si sa te ajutam printr-un sprijin financiar pentru cheltuielile tale.

Numai un model implicat poate fi model de top!

Pentru a-ti fideliza membrii si pentru ca site-urile cu care studioul lucreaza sa iti faca promovare, trebuie sa dai dovada de seriozitate si sa ai un numar de ore suficient de mare in mediul online. Doar asa veniturile tale vor creste intr-un timp foarte scurt.

Meseria de model videochat nu e ca oricare alt job de la care atunci cand pleci, nu mai exista. Aici, vei avea tot timpul de invatat despre arta seductiei online. Trebuie sa inveti despre psihologia publicului maculin, lucru util, de altfel, si in viata personala.

Odata ce vei stapani foarte bine rolul de psiholog, abilitatea de a asculta fara a prejudeca si de a fi empatica cu cei din fata camerei, te vei bucura de un succes formidabil in videochat. Castigurile depind doar de implicarea ta, de punctualitatea de care dai dovada si de dorinta de a te dezvolta cat mai mult.

Pentru a avea succes in videochat, trebuie sa inveti cum sa te comporti cu admiratorii tai, pentru a le capta atentia intr-o maniera cat mai misterioasa. Trebuie sa atragi atentia unui numar cat mai mare de admiratori dornici sa isi petreaca timpul cu tine, trebuie sa stii cum sa te comporti cu fiecare in parte si sa ii faci sa se simta cat mai apropiati de tine.

Odata ce ‘’ii cuceresti’’, ei vor fi dispusi, cu siguranta, sa investeasca sume uriase de bani pentru a a se bucura de simpla ta prezenta. Pentru a castiga sume uriase de bani, trebuie sa inveti sa cunosti oamenii si care le sunt nevoile, sa te folosesti de inteligenta si farmecul personal cu scopul de a atrage si fideliza membrii site-urilor de profil.

Performantele in cadrul Art Studio

Performantele tale in cadrul studioului vor sta la baza stabilirii procentului alocat din incasari. Procentele oferite de Art Studio sunt progresive si tentante, insa mai multe detalii despre acestea vei putea afla la interviu.

La Art Studio poti avea venituri sigure si legale de pana la 30.000$/luna! Incasarile sunt realizate la timp, fara exceptie, la date fixe. Totodata, siguranta sistemului de lucru si transparenta veniturilor sunt aspecte pe care ne axam.

Pe parcursul procesului de recrutare, vei primi informatiile necesare cu priivire la castigurile tale, dar si la nivelul la care poti sa ajungi. Apoi, totul depinde doar de tine.

Bonusuri motivante

Bonusurile de angajare oferite sunt primul pas spre a-ti demonstra ca poti progresa in cadrul studioului de videochat.

In cadrul studioului de videochat Art Studio, performanta ta nu va ramane nerasplatita! Oferim cele mai bune bonusuri de pe piata – lunare, anuale – menite sa iti ofere motivatia necesara pentru a te dedica in totalitate meseriei de model videochat.

Pe langa salariul obtinut, oferim cate un bonus de 300$ la primele doua persoane recomandate, iar dupa a treia persoana recomandata, bonusul oferit va creste la 500$.

Oferim, de asemenea, multe alte beneficii financiare care ‘’vin la pachet’’ cu jobul de model videochat. Sistemul nostru de incasari ne permite sa iti punem la dispozitie posibilitatea de a primi un credit fara nicio dobanda, un imprumut care sa iti rezolve problemele de natura personala sau pentru interventii estetice, pentru studii, pentru a-ti cumpara o noua masina ori o casa.

Vei avea parte de pensie si asigurare de sanatate, premii in bani sau sedinte foto si video profesionale, precum si cursuri de specializare in domeniu, necesare pentru dobandirea cunostintelor, abilitatilor si a atitudinii necesare pentru optimizarea castigurilor din videochat.

Tot sprijinul acordat de studio prin training-uri de specialitate, aparatura performanta si internet de mare viteza conteaza in proportie de 40% la suma castigata de model. Diferenta de 60% depinde de implicarea si interesul tau, de dorintele si ambitia ta.

De la noi vei avea tot suportul necesar pentru a deveni, intr-un timp cat mai scurt, un model de top cu rezultate surprinzatoare si castiguri uluitoare!