Ce avantaje ofera Art Studio Bucuresti

Atunci cand vine vorba de cel mai bun studio de videochat Bucuresti, exista multe aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare. Asteptarile pe care le ai de la acest job si obiectivele pe care doresti sa le indeplinesti in cariera ta de model videochat sunt cele care cantaresc in luarea deciziei corecte.

Art Studio este, cu siguranta, in topul celor mai bune studiouri videochat din Bucuresti. O spun modelele formate de noi, cu incasari impresionante luna de luna si numeroase avantaje demne de luat in calcul de catre orice tanara aspiranta la o cariera in videochat:

Venit garantat de $1000, lunar

In primele luni de activitate in cadrul Art Studio, vei avea un venit garantat situat in jurul sumei de $1000, lunar. Viziunea noastra este sa-ti schimbam viata, astfel ca, inca de la inceputul carierei tale ca model, iti oferim siguranta si stabilitate financiara garantata cel putin in primele 3 luni de activitate in cadrul studioului.

Venitul garantat de $1000 il poti mentine si ulterior, insa credem ca acesta este mult prea mic pentru potentialul existent, cu atat mai mult cu cat posibilitatea unui castig cu mai multe zerouri este foarte mare. Insa, totul este raportat la seriozitatea cu care alegi sa tratezi aceasta activitate. Noi te rasplatim constant si avem grija sa fii mereu motivata ca faci parte din echipa noastra!

Locatie centrala

Spatiul de lucru joaca un rol important in motivarea modelelor noastre. Situat in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii, Art Studio iti pune la dispozitie o camera proprie, echipata si mobilata modern, cu tematici la alegere, in care sa-ti desfasori activitatea online linistita, asa cum doresti.

Poti ajunge la sediul nostru foarte usor, la orice ora din zi si din noapte – ai oricand la dispozitie linii de autobuz, tramvai si metrou, inclusiv printr-un mijloc de transport personal. Locatia ultracentrala iti permite, totodata, ca dupa terminarea turei, sa ajungi repede si in siguranta acasa, ori sa te relaxezi la masa cu prietenii sau sa te rasfeti cu o sesiune de shopping.

Libertate deplina

Ne mandrim prin faptul ca suntem cel mai libertin studio videochat, prin prisma faptului ca nu practicam politici ce pot crea o stare de disconfort la locul de munca. Nu avem penalizari absurde pe care le aplicam in anumite conditii, nu te obligam sa faci o norma de ore online sau sa activezi doar pe anumite platforme.

Garantam modelelor noastre libertate totala, inclusiv zile sau ore libere pe care sa le valorifice in scop personal, fara explicatii sau intrebari incomode. Politicile noastre sunt foarte deschise si prietenoase, deoarece credem intr-o relatie corecta cu modelele cu care colaboram.

Posibilitatea de a lucra pe orice site de videochat din lume

De regula, studiourile de videochat se impart in doua categorii: cele care colaboreaza cu site-uri freemium (videochat adult) si studiouri care lucreaza pe site-uri premium (videochat glamour).

Noi iti oferim posibilitatea de a lucra pe orice site de videochat din lume – freemium sau premium – diferenta dintre cele doua categorii constand in felul in care alegi sa-ti petreci timpul cu admiratorii.

Site-urile premium ofera membrilor posibilitatea de a avea intalniri virtuale private cu tine, pe cand celelalte platforme mizeaza mai mult pe interactiunea de grup a tuturor celor prezenti in camera si mai putin pe intimitate.

Program de lucru flexibil

Ne dorim sa te bucuri de tinerete si de banii pe care ii castigi la Art Studio, astfel ca iti oferim posibilitatea de a-ti alege un program in ture de cate 6-8 ore, in functie de nevoile sau preferintele tale. Mai mult decat atat, iti poti planifica programul de lucru de la o saptamana la alta, dicutand cu managerul studioului.

Turele disponibile sunt: de dimineata, de la 07:00 la 16:00 (cu o ora pauza); de noapte, de la 22:00 la 07:00 (cu o ora pauza). Nu stii care ti se potriveste cel mai bine? Iti punem la dispozitie un extra beneficiu: testarea ambelor variante. De preferat ar fi ca la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru sa acumulezi cel putin 40 de ore online, pentru castiguri net superioare si mai multe zile libere pe saptamana.

Tot pentru castiguri net superioare iti recomandam sa lucrezi in cadrul studioului, si nu de acasa, deoarece aici vei avea intotdeauna ajutorul unui trainer cu experienta, aparatura tehnica moderna, suport tehnic permanent, decor variat si alte conditii excelente de munca.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022