Top 5 sfaturi pentru orice model de videochat

Sesiunile de succes sunt cele in care membrii sunt relaxati si revin cu dorinta de a continua sau incepe o intalnire cu tine, modelul de videochat incepator sau avansat. Pentru a-ti distra si fideliza fanii, nu este suficient sa zambesti frumos, sa renunti la haine sau sa oferi show-uri inedite.

In spatele imaginii de diva este nevoie de multa implicare si de unele schimbari importante care sa te ajute in continuare sa gasesti motivatia de a performa, de a fi mereu in centrul atentiei si de a te face remarcata mai usor.

Exista cateva principii simple si usor de respectat pentru orice model de videochat:

Odihna suficienta

Munca haotica si stresul zinic isi pot pune amprenta asupra stilului tau de viata. Ca model videochat de succes, esti nevoita sa lucrezi foarte mult, uneori pe alt fus orar pentru a fi prezenta pe site-urile de videochat. Cu toate acestea, nu trebuie sa neglijezi odihna, iar orele nedormite trebuie intotdeauna recuperate.

Este foarte important sa te odihnesti 5-8 ore dupa programul de munca, pentru a avea o stare de spirit excelenta pentru ziua urmatoare. Iar daca vei dormi suficient si odihna va fi calitativa, nu doar cantitativa, cu siguranta ca vei veni cu un moral bun la job si te vei bucura de incasari cat mai mari.

Elimina energia negativa din viata ta

Daca fiecare comentariu rautacios spus despre tine ar fi costat 5 dolari, acum ai fi fost putred de bogata. Zvonurile si intrigile sunt in ADN-ul tuturor. Lumea va vorbi mereu si nu o poti opri, mai ales cand viata ta e mult mai buna ca a ei. De ce sa te consumi inutil, aplecand urechea la ceea ce spun cei care te invidiaza, in loc sa iti urmezi mai degraba intuitia in cariera pe care ai ales-o?

Esti independenta si nu deranjezi cu absolut nimic. Indiferent de context, incearca pe cat posibil sa elimini energia negativa din viata ta, pentru ca nu iti aduce niciun beneficiu, ba chiar te va distrage de la drumul care te va duce spre succes.

Gandeste-te, din cand in cand, la tine

Meriti, macar atat! Gandeste-te, din cand in cand, la tine, nu din egoism, ci pentru ca nimeni nu o va face in locul tau. Sau chiar daca cei dragi se gandesc la tine mereu. Prima responsabilitate a ta esti tu. Gandeste-te la ceea ce te face sa te simti bine, fericita si linistita.

Nu te mai judeca si invata sa spui ‘’Nu’’, sa stii si sa refuzi atunci cand simti ca acel ceva nu te reprezinta si nu te defineste. Canalizeaza-ti toata energia catre tine, fii asa cum vrei si cum simti, fara teama. Este unul din obiceiurile sanatoase care te fac om si totodata, un model de succes.

Acorda timp lucrurilor care iti fac placere

Pentru a ramane pozitiva in momentele grele,pentru a-ti pastra echilibrul in fata provocarilor si pentru a tine capul sus in situatiile de criza. Activitatea intr-un studio de prestigiu este placuta, dar si solicitanta, indeosebi cand dai dovada de implicare si seriozitate la locul de munca. Pentru a nu claca, este important sa iti faci timp pentru lucrurile care iti plac.

Incearca sa creezi un echilibru intre job si activitatile recreative care te detensioneaza si te ajuta sa incepi cu dreptul urmatorul live. Acorda timp pasiunilor tale, hobby-urilor sau altor obiceiuri relaxante si sanatoase. Petrece timp de calitate in momentele tale libere si incarca-te cu energie pentru urmatoarele provocari care iti fac viata mai frumoasa.

Traieste in prezent

Momentul prezent este singurul moment din viata ta pe care il poti influenta. Ce poti face acum si cum poti exista ca fiinta umana pentru a-l valorifica la maxim. Gandeste-te doar la cat de important este sa fii constienta de viata ta si de ceea ce traiesti.  Invata din lectiile pe care ti le ofera viata insasi.

Modelele de succes nu au regrete! Cu cat te bucuri mai mult de momentul prezent, cu atat mai mare va fi si satisfactia! Momentul prezent este autentic, te poate vindeca si iti poate schimba viata. Urmeaza-ti visul si aprinde acea scanteie de inspiratie care te transforma intr-un model pentru multe alte aspirante in domeniu.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022