Lucruri pe care sa nu le faci in videochat

Da, se poate sa faci incasari fabuloase rapid, evoluand in echipa celui mai promitator si corect studio videochat. Insa, ca sa ai succes, este foarte important sa stii de la inceput cum poti fideliza membrii platitori si sa ajungi sa castigi mai multi bani din videochat.

Cu cat cunosti mai multe sfaturi si trucuri ale acestei meserii, cu atat mai mult iti vei usura munca. In functie de calitati si perseverenta, un job in videochat iti poate aduce, intr-un an, tot ce ai visat: apartament, masina, schimbari importante de look, vacante exotice, sesiuni nesfarsite de shopping si un viitor stralucit.

Pentru ca industria videochatului este intr-o continua evolutie si schimbare, trebuie sa tii pasul cu zecile de mii de modele de videochat care lucreaza pe zecile de platforme de specialitate existente. Pentru a  ajunge sa castigi mai multi bani din videochat, ti-am pregatit cateva sfaturi in acest articol de care te poti folosi pentru a-ti transforma orice vis in realitate:

Lucreaza pe un singur site intr-un studio videochat

Ca experti in acest domeniu de activitate, observam lucruri, cautam informatii si tragem concluzii. Sfatul nostru: un model de top nu lucreaza pe doua sau mai multe site-uri in paralel. Este premiza pe care ne bazam.

Spunem asta, deoarece fiecare site de videochat este diferit  de celelalte site-uri – ca optiuni , functionalitate, cerinte din partea modelului si din partea studioului.

Stim ca iti este greu, ca vrei sa castigi mai mult si cat mai repede, dar jobul de model intr-un studio videochat necesita rabdare .

Este mult mai simplu sa te concentrezi si sa fii experta intr-o singura directie, ori pe o anumita platforma de videochat, decat sa lucrezi haotic pe mai multe site-uri. Iti eficientizezi, astfel, timpul petrecut online, si iti conturezi o identitate de succes, care ulterior va evolua.

Incearca sa fii unica in ochii fanilor tai

Ti-ai descoperit site-ul pe care crezi ca poti lucra cel mai bine? E momentul sa fii originala, diferita de celelalte modele. Personalitatea este mai importanta decat aspectul fizic, astfel ca pe langa un corp tonifiat, manichiura si pedichiura intacte, machiat si coafat impecabile, trebuie sa trezesti interesul interlocutorilor prin ‘’acel ceva’’ doar al tau.

Stabileste-ti un program de lucru si o rutina pe care sa o urmezi zi de zi, pentru ca membrii care te aleg sa aiba o impresie cat mai buna despre tine. Creeaza-ti propriul stil de lucru, defineste-ti personalitatea si stilul vestimentar, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Fii inventiva si relaxata! Fiecare membru are o personalitate unica, astfel ca iti va fi imposibil sa recurgi la aceleasi tehnici pentru a-i cuceri. Nu uita ca un model de succes nu este doar atractiv fizic, ci si inteligent, stiind cum sa abordeze fiecare discutie in parte.

Creeaza un dialog permanent, zambeste, foloseste-ti mimica si limbajul trupului, fii intr-o continua miscare, experimenteaza noi stiluri si noi abordari. Vei castiga mai multi bani decat o fata cu forme perfecte, dar monotona.

Foloseste platformele sociale pentru a te afirma

Creeaza-ti un portofoliu in Social Media. Mai exact, sa te promovezi  cu ajutorul paginilor de socializare – Facebook, Instagram, Twitter,  Google Plus, etc. Cea mai mare parte din promovare se realizeaza prin intermediului internetului, iar Social Media are meritul ei de necontestat.

Posteaza constant fotografii si continut relevant pentru fanii tai deja existenti si pentru ceea ce vrei sa promovezi, creeaza materiale speciale pentru promovarea pe paginile de socializare si pentru a-ti largi portofoliul de clienti.

Nu vei avea zeci de mii de followers peste noapte, dar si cand vei avea vei putea experimenta si alte modalitati de a castiga mai multi bani ca model intr-un studio videochat, inclusiv prin vanzarea de imagini.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022