Cauti un loc de munca in videochat?

Cauti cel mai bun loc de munca videochat, intr-un studio cu cele mai bune site-uri de videochat? Te invitam sa explorezi cateva variante si idei inainte de a alege cea mai buna directie pentru tine. In functie de obiectivele pe care le ai, vei sti mai bine cum sa te apuci de videochat.

Dar hai s-o luam cu inceputul. Alege studioul de videochat care opteaza pentru diversitate in ceea ce priveste site-urile partenere cu care colaboreaza. Pentru a-ti extinde orizonturile si pentru incasari mai mari, e bine sa te interesezi de:

Loc de munca videochat

Pentru a intelege, mai exact, ce presupune un loc de munca videochat, trebuie sa stii ca in acest domeniu exista studiouri de videochat care colaboreaza cu site-uri premium si/sau site-uri freemium. Intre cele doua tipuri de site-uri exista diferente majore in ceea ce priveste nuditatea, activitatile incurajate, permisivitatea, expunerea si incasarile. De asemenea, cantareste bine categoriile din care vrei sa faci parte: Adult (nuditate) sau Non-Adult (nuditatea este interzisa).

Cele mai bune site-uri de videochat

Asadar, acum ca am stabilit faptul ca exista doua tipologii principale de website-uri de videochat, hai sa vedem si care sunt cele mai importante. Cele mai bune site-uri de videochat premium sunt: LiveJasmin, Flirt4Free, XLoveCam, Streamate, ImLive, CamContacts, XCams, Twero, AdultWork. Cele mai importante platforme in sistem freemium sunt: StripChat, Chaturbate, MyFreeCams, BongaCams, CamSoda, ManyVids, Cam4, FireCams, StreamRay.

Cum sa te apuci de videochat

Diferenta dintre premium si freemium ar putea juca un rol important in decizia ta. Daca  esti noua in domeniu si vrei sa faci bani din videochat cat mai repede, poti alege un loc de munca videochat intr-un studio care colaboreaza cu site-uri freemium. Atentie, insa! Aceasta metoda functioneaza doar daca vorbim despre un volum foarte mare de munca in cadrul studioului. In caz contrar, alege un site de videochat premium, unde iti va fi mai usor sa obtii castiguri financiare importante. In plus, pe site-urile premium poti opta pentru varianta cu videochatul non-adult, mai ales daca esti mai timida, cel putin, la inceput.

 

Site-uri Freemium VS Site-uri Premium

Daca alegi un studio de videochat care lucreaza pe site-uri freemium, inseamna ca ai libertate totala in timpul prestatiei online. Acest tip de site-uri ofera in jur de 60% din suma cheltuita de un membru platitor modelului,  oprindu-si partea lui de 40%. In site-urile freemium, poti avea o discutie privata cu un singur membru, primind bani in timp ce esti in free-chat (timpul in care stai in fata camerei, facand ce vrei, fiind observata de toti membrii, care aleg sa te plateasca pentru asta).

Pe de alta parte, daca optezi pentru un loc de munca videochat intr-un studio care lucreaza pe site-uri premium, asta inseamna ca acesta se bazeaza pe o anumita conduita a ta in fata camerei. Aici, esti platita pentru fiecare minut de prestatie – de unde si pretentiile ridicate asupra calitatii, tinutei, aspectului in general. Ca model care lucreaza pe cele mai bune site-uri de videochat premium, primesti din partea site-ului un procent de aproximativ 30%, iar ca model de top, vei primi un procentaj intre 40-45%.

Indiferent de varianta aleasa, acum ca stii cele mai bune site-uri de videochat, trebuie sa stii si cum sa te apuci de videochat – si anume, orientandu-te catre studioul care te poate ajuta in directia aleasa de tine. De exemplu, sunt studiouri de videochat care au o selectie de site-uri situate in topul celor mai profitabile. Vorbim aici atat de site-uri premium, cat si freemium.

Art Studio este unul dintre ele. Spre deosebire de majoritatea studiourilor care lucreaza cu acelasi site-uri si impun modelului un anumit mod de lucru, Art Studio Bucuresti a optat pentru diversitatea site-urilor partenere. In cadrul studioului, modelele sunt indemnate sa isi gaseasca propriul stil de lucru pe care sa il considere confortabil si prin care sa isi atinga potentialul maxim.

Diferentele intre cele doua tipuri de site-uri

Nuditatea. Site-urile freemium permit si chiar incurajeaza nuditatea in Free Chat, pe cand cele premium interzic nuditatea in partea de Free Chat.

Activitatile permise. Site-urile freemium permit si incurajeaza show-urile erotice mai mult sau mai putin explicite in orice sectiune, pe cand la site-urile premium orice activitate care presupune nuditate se desfasoara strict in partea de Private Chat.

Permisivitate. Site-urile freemium dau mai multa libertate modelului, sunt mai permisive si au mai putine reguli. Site-urile premium, mai stricte la capitolul reguli, pot suspenda contul pe o perioada sau nelimitata, in functie de gravitatea incalcarii regulilor.

Trafic. Pe site-urile freemium sunt, de obicei, mai multi membri (utilizatori cu conturi),  dar calitatea de membri platitori a vizitatorilor scade exponential cu numarul lor (din 10.000 de vizitatori in chatroom in acelasi timp, doar 500 din ei pot fi platitori), dar chiar si asa, castigurile nu sunt de neglijat. Desi site-urile premium nu au acelasi numar urias de vizitatori, in cazul lor, calitatea de membru platitor se regaseste la o medie mai mare de vizitatori (care nu primesc nimic gratis si platesc pentru nuditate).

Incasari. Banii vin din ambele variante, indiferent de ce loc de munca videochat alegi, cu conditia sa fii implicata in fiecare secunda petrecuta online. De pe site-urile freemium iti poti lua banii in orice zi, fara a fi nevoita sa astepti sa se termine perioada, pe cand, pe site-urile premium iti poti lua plata la aproximativ o saptamana dupa terminarea perioadei. Totodata, minimul pe majoritatea site-urilor freemium este de 50$, iar minimul pe cele mai bune site-uri de videochat premium – pentru a scoate banii – este de 100$.

Acum, ca ai aflat prin ce se deosebesc site-urile premium de cele freemium, poti alege cum sa te apuci de videochat, astfel incat sa ajungi rapid la independenta financiara.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022