Cat se castiga cu adevarat din videochat

Videochatul ar putea fi optiunea potrivita pentru tine, daca iti doresti o viata fara grij financiare, daca esti la facultate sau tocmai ai terminat-o si esti in cautarea unui loc de munca pe masura dorintelor si nevoilor tale.

La fel ca la orice loc de munca, odata ce alegi sa fii model in cadrul unui studio videochat de top, asa cum este si Art Studio, vei plati taxe si impozite la stat, vei beneficia de asigurari sociale si de asigurare medicala privata. Cat despre castiguri din videochat, cu siguranta ca te-ai intrebat care sunt cu adevarat veniturile in videochat.

Un model incepator poate castiga la Art Studio in jur de 1000-1500$, lunar, insa veniturile sale pot creste vizibil de la o luna la alta pana la peste 5000$. Insa diferenta intre aceste castiguri o fac abilitatile modelului si receptivitatea sa la sfaturile trainerilor.

Pentru a intelege mai bine cat se castiga cu adevarat din videochat, iti prezentam abilitatile necesare pentru a castiga sume importante de bani in cadrul unui studio profesionist:

Cunoasterea limbii engleze

Limba engleza, cea mai vorbita limba la nivel international, este si limba cea mai cautata atunci cand vine vorba de videochat. Majoritatea membrilor de pe site-urile de videochat sunt vorbitori de engleza sau vorbitori secundari de limba engleza.

Un model care stapaneste cat mai bine aceasta limba straina –  atat vorbit, cat si scris – are din start un avantaj substantial, deoarece poate purta conversatii fara probleme. Iar succesul in videochat consta, in principal, in abilitatea de exprimare si comunicare a modelului. Daca nu stii limba engleza, incasarile tale vor fi mai mici, insa asta pana inveti, cel putin la un nivel de baza, cat sa te poti intelege cu interlocutorii tai.

Vointa si timpul petrecut online fac diferenta

Nu este suficient sa te prezinti la un studio de videochat si sa iti incepi turele. Receptivitatea fata de informatiile primite de la traineri si punerea lor in aplicare iti garanteaza venitul si succesul in acest job. Chiar daca studioul iti pune la dispozitie mijloacele necesare si trainingul de care ai nevoie, totul depinde de tine mai departe.

Nu poti obtine castiguri fabuloase facand videochat doar 2 – 3 ore pe zi. Timpul petrecut online iti decide castigurile. De exemplu, modelele de succes petrec chiar si peste 10 ore online, purtand conversatii lungi si profitabile. Castigurile lor sunt, practic, un echilibru perfect cu orele dedicate acestei activitati.

Imaginea afisata

In videochat, aspecul fizic nu conteaza la fel de mult ca aspectul ingrijit. Vizitatorii plac modelele de toate felurile, iar greutatea nu conteaza mai mult decat o personalitate carismatica si o atitudine dezinvolta.

Aspectul ingrijit, personalitatea si tinutele alese sunt aspecte carora orice model trebuie sa le ofere atentie, deoarece acestea le pot ajuta sa obtina cea mai buna imagine, sa atraga si sa isi fidelizeze publicul. Iar de aici pana la venituri  mai mult decat satisfacatoare nu mai e decat un pas. Studioul te ajuta sa faci cele mai bune alegeri, pentru ca la final de luna, suma de bani care intra in contul tau sa fie una cat mai profitabila.

 

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022