Lucruri pe care sa nu le faci in videochat

Piata locurilor de munca din Romania nu este una foarte ofertanta, iar angajarile merg prost in majoritatea domeniilor. Salariile oferite de angajatori sunt si ele mici, iar orele de lucru multe. Conditiile de munca nu sunt satisfacatoare, iar criteriile puse la angajare ne taie orice elan: experienta obligatorie in domeniu.

O alternativa viabila pe piata locurilor de munca consta in angajarile in videochat, un domeniu promovat de marile studiouri drept un job legal si corect. Desi pentru o buna perioada de timp nu a fost privit cu ochi buni de societate, se pare ca in ultimii ani acesta a inceput sa fie privit ca o activitate profitabila, sub forma unor conversatii online, care poate aduce castiguri materiale considerabile. Ce este important aici? Un singur lucru: timpul de calitate petrecut online, alaturi de persoane dispuse sa plateasca pentru asta.

Se pare ca vremurile in care modelele de videochat isi vindeau doar trupul au apus, aceasta meserie devenind mai mult decat atat. In prezent, un model de videochat trebuie sa fie, inainte de toate, un maestru in comunicare. El trebuie sa apeleze la tehnici prin care sa isi foloseasca cat mai bine timpul petrecut online si sa isi optimizeze veniturile, prin care sa isi atraga, fidelizeze membrii si sa ii faca sa revina. In ziua de azi, un model de videochat trebuie sa stie sa asculte, sa fie un bun psiholog, sa stapaneasca arta conversatiei si arta auto-motivarii, insa nu numai.

Chiar daca lucrurile par complicate, cu echipa potrivita in spate, totul se poate invata, indiferent de varsta sau experienta. Daca te-ai hotarat sa incerci meseria de model videochat, trebuie sa tii cont de un alt aspect important, si anume, alegerea categoriei la care vei lucra:

Videochat Non Adult

Sectiunea videochat non adult Nu implica Nuditate. Mai mult decat atat, in cadrul sectiunii videochat non adult , nuditatea este interzisa, atat de catre site-urile partenere, cat si de catre studioul la care vei lucra. Aceasta categorie nu implica decat purtarea unor conversatii prin intermediul calculatorului, cu persoane aflate la mii de kilometri distanta, din toate colturile lumii.

Atunci, de unde reputatia proasta? Din cuvantul ‘’videochat’’. Majoritatea persoanelor confunda aceasta activitate cu prostitutia, cu pornografia sau alte activitati nu tocmai morale, din necunostinta de cauza. Desigur, categoria adult contine si show-uri erotice, insa conceptul non adult exclude total nuditatea, implicand doar conversatii cu o persoana pe internet.

Aceasta ramura a industriei este total izolata de orice conotatie sexuala. Modelele aspirante la un job de model videochat non adult trebuie sa stie ca acesta reprezinta un mediu cinstit si curat, unde orice persoana interesata are sansa de a-si cladi un viitor, iar sumele castigate sunt direct proportionale cu vointa si cu munca depusa.

Il poti privi ca si un job in vanzari: unele persoane vand produse cosmetice, altele jucarii, iar tu vinzi timp de calitate membrului respectiv. E ca si cum ai sta de vorba cu prietenele pe WhatsApp, pe Facebook sau pe Skype. In toate cazurile este vorba despre chat/videochat, un mod relaxant de a-ti petrece ziua si de a afla noutati. De ce sa nu faci bani din asta? Cu atat mai mult cu cat esti o fire comunicativa, sociabila, prietenoasa si mai mereu bine dispusa?

Videochat Adult

Activitatea de videochat adult presupune cam acelasi lucru cu cea de mai sus, sa porti conversatii cu diverse persoane prin intermediul internetului, ajutata de un calculator si o camera web. Inainte de toate, trebuie sa mentionam faptul ca videochatul este un domeniu 100% legal si poate si complet moral, insa asta depinde de fiecare persoana in parte.

Daca in categoria non adult am vorbit de comunicare, nuditatea fiind interzisa cu desavarsire, la categoria adult, accentul este pus pe comunicare si senzualitate. Desi si in categoria adult cel mai important factor ramane comunicarea, modelul are permisiunea sa isi foloseasca si puterea de seductie, senzualitatea, una din cele mai puternice arme pe care le poate folosi pentru a castiga un barbat.

In cele mai multe cazuri, barbatii sunt atrasi de femeile provocatoare si misterioase, tipologii pe care le gasesc si in aceasta sectiune, de unde si preferintele si castigurile mai mari pentru videochatul adult. Chiar si asa, in videochat nu te vei putea baza doar pe erotism, senzualitate si frumusete. Sigur, poate fi un plus, insa cel mai de pret lucru ramane arta conversatiei, sa stii cum sa atragi persoana respectiva si sa o faci sa petreaca cat mai mult timp cu tine in spatiul virtual.

Chiar daca in sectiunea adult, senzualitatea si nuditatea sunt permise, nimeni nu te poate obliga sa faci sau sa arati ceva din ce tu nu iti doresti. Aici, iti impui singura limitele si nimic mai mult! Desi pare putin complicat, cu cateva sfaturi intelepte din partea trainerilor, poti invata si stapani toate aceste lucruri numaidecat.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022