Cat poate castiga un model de videochat incepator

Ca model de videochat incepator in cadrul Art Studio ai un salariu garantat lunar care poate ajunge la 1500$ si 70% comision in prima luna, pe langa bonusul de angajare in valoare de 200$. Insa, in cadrul agentiei noastre, castigurile unui model incepator care lucreaza in ture de 6 sau 8 ore poate atinge pragul de 5000$ lunar!

Spre deosebire de alte agentii de profil, la noi, lipsa de experienta nu constituie un dezavantaj, cel mai important factor al unui model nou fiind vointa, dorinta de invata si nu in ultimul rand, determinarea de a face bani, pentru ca vor exista, cu siguranta, si zile mai putin bune in care va fi esential sa iti pastrezi zambetul pe buze si sa nu te dai batuta.

Art Studio te transforma intr-un model de top, indiferent de domeniul in care ai activat. Modelele noastre sunt fete cu experienta din domenii variate, precum cel al sanatatii, farmaceutic, contabilitate, corporatist si nu numai. Viitoarele tale colege cu vechime in cadrul studioului au ajuns acum sa castige si mai bine de 10.000$ lunar, iar cea mai mare suma castigata intr-o singura luna de una dintre modelele noastre este de 15000$. Acest record l-ai putea depasi chiar tu! Cu conditia sa te “inarmezi” cu multa rabdare, perseverenta si foarte multa voie buna.

Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a-ti garanta succesul, transparenta totala, legalitate, confidentialitate si, desigur, cele mai bune site-uri de pe care sa lucrezi pentru a putea ajunge la sume importante in cel mai scurt timp.  Ca regula generala, in acest job incasarile tale vor creste intotdeauna odata cu trecerea timpului si proportional cu efortul depus de tine, din doua motive: primul consta in insusirea diferitelor cunostinte pe care nu le poti acumula dintr-o data si care necesita timp pentru a le intelege si implementa, iar al doilea este pur si simplu matematic – prezenta ta constanta pe site iti va aduna mai multi membri care te vor favoriza si vizita mereu.

Si pentru ca tu sa ai parte de randamentul scontat, in cadrul studioului de videochat Art Studio vei avea parte de numeroase beneficii si avantaje care te pot ajuta “sa te ridici” foarte repede la nivelul unui model avansat de videochat:

̶  Training din partea unei echipe profesioniste, prin care poti invata tehnici care sa iti sporeasca veniturile

̶   Echipamente si tehnologie de calitate pentru sesiuni videochat de succes

̶   Sedinte foto si video profesionale periodice, pentru o imagine buna in cadrul site-ului si pentru un portofoliu bine realizat care nu va face decat sa atraga mai multi membri in camera de chat si, implicit, mai multi bani pentru tine

̶  Make-up si styling inainte de tura, pentru ca tu sa arati impecabil in fata privitorului si sa te simti increzatoare in fortele proprii

̶   Program adaptabil dupa nevoile si cerintele tale, fara penalizari fictive

̶   Bonusuri lunare, dar si alte surprize marca Art Studio

̶   Confidentialitate si legalitate (contract de munca transparent, ce respecta in cele mai mici detalii legislatia in vigoare si care iti poate asigura si alte beneficii sociale ce nu se regasesc in cazul unor companii offshore sau a celor ce angajeaza modele videochat fara forme legale).

Cum poti ajunge la incasari de 5000$ lunar

Pe langa seriozitate, implicare si dorinta de a excela, ai nevoie sa cunosti limba engleza la un nivel mediu – avansat. Pentru ca de multe ori, membrii straini nu isi doresc decat sa poarte o conversatie cu cineva si sa fie ascultati. Nu iti vor cere de fiecare data sa renunti la haine sau sa devii protagonista unor anumitor jocuri incitante pentru ei.

Nivelul de atractie este si el important, pentru ca unii membri care apreciaza un model “ca scos din cutie” vor fi dispusi sa plateasca mai mult. In videochat, nu exista un corp care atrage cel mai mult, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme legate de aspectul fizic, intrucat, cu siguranta vor exista clienti pentru orice tipar de model.

Totul, completat de ceva talent actoricesc si cel mai pretios accesoriu din tinuta: zambetul.

Acestea sunt principalele atuuri pentru reusita!

Da, iti poti lua casa sau masina mult visata!

Ne intereseaza si partea sociala a vietii tale, iar pentru asta suntem pregatiti sa te sprijinim in demersurile tale pentru a-ti achizitiona o casa sau masina mult dorita. Doar gandeste-te ca alaturi de Art Studio vei avea posibilitatea sa atingi incasari de mii de dolari lunar, ceea ce iti va permite sa pui niste bani deoparte pentru a-ti indeplini visul cu usurinta, in mai putin de doi ani de la angajare.

Astfel, nu vei mai fi nevoita sa apelezi la niciun credit si sa devii sclava bancilor.

Ai parte de asistenta in luarea celor mai bune decizii pentru viitorul tau, in vederea indeplinirii scopurilor propuse. Departamentele de management si contabilitate sunt la dispozitia ta. Facem un plan financiar pentru a vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore e nevoie pana sa poti ajunge sa-ti atingi visul, indiferent de natura creditului de care ai nevoie. Lucram impreuna la un plan pentru viitor, fara dobanzi, declaratii fiscale, adeverinte, giranti sau istoria veniturilor, cum probabil stii deja ca se intampla cu bancile.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022